Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao na Voćinki

Akcija HGSS-a i policije na području Slavonije: Potražni K9 tim pronašao tijelo nestalog ribiča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu popodne nestao je ribič na području sela Ćeralija. HGSS je pronašao tijelo muškarca.

Nakon ribolova u popodnevnim satima na području sela Ćeralija nestao je muškarac.

Pročitajte i ovo Prizori tijekom akcije spašavanja Besana noć HGSS-ovci spašavali unesrećenog vozača quada: Poklopilo ga vozilo Marko Rakovac, pročelnik Komisije za speleospašavanje HGSS-a HGGSS - HEROJI Detalji akcije spašavanja u Turskoj: "Veza je bila loše postavljena i informacije su kasnile i do 24 sata"

Operativno komunikacijski centar Virovitičko-podravske županije o nestanku muškarca je obavijestio HGSS Stanicu Orahovica u srijedu, malo prije 18 sati.

U potragu je na teren odmah izašao potražni K9 tim HGSS Stanice Orahovica i sedam HGSS-ovaca, još šest ih je bilo u dolasku.

Prema prikupljenim prvim informacijama potražni tim odmah započinje potragu uz rijeku Voćinku. Tijelo nestalog muškarca pronašli su u rijeci u 18:52.

Nakon izvlačenja, tijelo ribiča do prve prometnice transportira se UT nosiljkom. U potrazi su sudjelovali i policajci PU Virovitičko-podravske.

"Potražni tim odmah započinje potragu uz rijeku Voćinku i pronalazi tijelo nestalog muškarca u rijeci u 18:52. U potrazi su sudjelovali i članovi MUP-a, PU Virovitičko-podravske. Obitelji preminulog izražavamo najiskreniju sućut", napisali su iz HGSS-a na Twitteru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene