Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Napao ga agresivni policajac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Radman, vlasnik benzinske postaje u Čapljanima nedaleko od Sunje, tvrdi da ga je jučer oko 16 sati na radnom mjestu napao policajac koji u to vrijeme nije bio na dužnosti. Iz PU sisačko -moslavačkee potvrdili su da je došlo do incidenta, no kažu kako policija još utvrđuje okolnosti i detalje slučaja.

Policajc M. L., navodno otprije poznat po nasilnom ponašanju, jučer je na benzinskoj postaji u Čapljanima kupovao cigarete i alkoholno piće. Nakon nekog vremena, prema riječima Josipa Radmana, u vidno alkoholiziranom stanju, vratio se na benzinsku postaju s prijateljem. Radman tvrdi da mu je odbio prodati alkohol, na što je M.L. navodno podivljao.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Kada je  zaprijetio da će pozvati policiju, Radman kaže da ga je podivljali M.L. lupio šakom u glavu, razbio telefon te zaprijetio da će mu pobiti obitelj. Čim je nasilnik napustio objekt, Radman je nazvao policiju u Sunji i prijavio napad i prijetnje, no kaže da su ga policajci u postaji uvjeravali kako M.L. nije opasan te da neće ostvariti svoje naume. 

Radman kaže kako je sve što su mu rekli u policijskoj postaji u Sunji njihov kolega M.L. dokazao istu večer kada je došao pred njegovu kuću te ga iz dvorišta nastavio vrijeđati i prijetiti mu, na užas Josipove prestravljene supruge i djece. Radman je zatim odlučio pomoć potražiti u PU sisačko-moslavačkoj, a tvrdi da će se obratiti i glavnom ravnatelju policije, Vladimiru Faberu.

Iva Hranitelj, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke, izjavila je kako policija provjerava okolnosti i detalje slučaja te da još moraju obaviti razgovor s policajcem M.L nakon čega će raspolagati s više informacija. 'Mi svaku dojavu o prijetnji primamo iznimno ozbiljno pa čisto sumnjam da policijski službenici u Sunji nisu reagirali na Radmanovu dojavu', rekla je glasnogovornica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene