Obavijesti Video Pretražite Navigacija

27-godišnjak prijetio da će skočiti s Masleničkog mosta jer ga je tražila policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Gorske službe za spašavanje, Lučke kapetanije i Hitne medicinske pomoći nakon višesatnog uvjeravanja i pregovaranja noćas su oko 23,30 sati odvratili 27-godišnjaka da skoči s nosivog luka Masleničkog mosta u more.

Kako je jutros izvijestila Policijska uprava zadarska, 27-godišnjak iz Vinjerca se jučer oko 19,10 sati popeo na nosivi luk Masleničkog mosta i prijetio da će skočiti s visine od oko 60 metara. 

Pročitajte i ovo Marin Miletić O Bogu i ljudima Problemi u Mostu? Oglasio se Marin Miletić: "Uvjeren sam, bit će dobro" Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

Pobjegao je na most pred policijom koja ga je tražila u sklopu obrade kaznenog djela krađe više komada zlatnog nakita iz crkve sv. Ante Padovanskog u Vinjercu.

Dojavu o krađi zlatnog nakita iz crkve u Vinjercu policija je zaprimila u nedjelju ujutro. Očevidom je utvrđeno da je s kipa sv. Ante Padovanskog i kipa Majke Božje otuđeno oko dvadesetak zlatnih lančića s privjescima, ukupne vrijednosti oko 7.000 kuna.

Daljnjim operativnim radom došlo se do spoznaje da je ključ od crkve bio kod 27-godišnjeg mještanina.

Policija ga je primjetila jučer oko 19 sati u blizini Masleničkog mosta nakon čega se on, spazivši policajce, popeo na nosivi luk mosta prijeteći da će skočiti.

Slučaj je završen oko 23,30 sati nakon čega je 27-godišnjak vozilom hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Zadar, izvijestila je jutros PU zadarska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene