Obavijesti Video Pretražite Navigacija
još dvoje teško ozlijeđeno

Kobna vožnja neregistriranog traktora: 20-godišnjak poginuo u prometnoj nesreći u Blatu

Prometna nesreća s traktorom (Foto/Arhiva: Marijan Susenj/PIXSELL)
Prometna nesreća s traktorom (Foto/Arhiva: Marijan Susenj/PIXSELL)
Dvadesetogodišnji mladić smrtno je stradao, a dvije osobe u dobi od 17 i 18 godina teže su ozlijeđene u prometnoj nesreći u Blatu na Korčuli, izvijestila je u petak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Nesreća se dogodila jučer poslijepodne kada je 20-godišnjak upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom za koji je bila prikačena prikolica u kojoj su se nalazila dva putnika u dobi od 17 i 18 godina.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Nakon što je vozač ručicu mjenjača prebacio u ''ler'', dolaskom na nizbrdicu traktor je ubrzao, a vozač je izgubio nadzor nad vozilom. Traktor je udario u propisno parkirano teretno vozilo, nakon čega se prevrnuo.

Pri tome je 20-godišnji vozač smrtno stradao, dok je dvoje putnika teže ozlijeđeno i prevezeno helikopterom u splitsku bolnicu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene