Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani vozač usmrtio 19-godišnju biciklistkinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 2,35 sat u Karlovcu, na raskrižju Prilaza Većeslava Holjevca i ulice kralja Tomislava, poginula je 19-godišnja biciklistkinja iz Karlovca B.A., izvijestila je Policijska uprava karlovačka.

Na nju je kombi vozilom zagrebačkih registarskih oznaka naletio 32-godišnji vozač S.S., te je djevojka odbačena u metalno postolje semafora, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Istri Sudarila se dva auta, jedan se odbio i naletio na pješakinju: Izvlačili su je vatrogasci Slika nije dostupna Smrt na cesti Dvije starije žene poginule u nesrećama: Na jednu vozilo naletjelo u Zagrebu, na drugu teretnjak kod Varaždina

Policija je izvijestila da je vozač imao 1,62 promila alkohola u krvi, te da nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen putnik, vozač automobila alkoholiziran 

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 3,30 u mjestu Jaškovo kod Karlovca, teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 26-godišnji J.P. Iz Ozlja, izvijestila je Policijska uprava karlovačka.

Teško ozlijeđeni mladić bio je putnik u automobilu kojeg je vozio 26-godišnji D.B. Iz Ozlja.

U desnom oštrom zavoju županijske ceste u Erjavcu vozač D.B. je izgubio nadzor nad automobilom zbog neprilagođene brzine te udario u betonski mostić ispred kućnog broja 69. Od siline udarca automobil se najprije okrenuo na krov, potom na bok.

U prevrtanju su vozač D.B. i obojica putnika, J.P. (26) i M.V. (28) ispali iz vozila, pri čemu je J.P. teško ozlijeđen.

Policija navodi kako je kod vozača izmjereno 1,02 promila alkohola u krvi.

Od dežurnog kirurga u karlovačkoj Općoj bolnici Zdenka Bobana jutros se doznaje kako je J.P. smješten u šok sobu, te da je mladić i dalje životno ugrožen, u vrlo teškom stanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene