Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Osuđeni se ničega ne sjeća

11 godina za ubojstvo nožem prijateljice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudsko vijeće osječkoga Županijskog suda proglasilo je danas 55-godišnjega Osječanina Zvonimira Mihića krivim za ubojstvo 57-godišnje prijateljice Jadranke Balen i krađu te ga je nepravomoćno osudilo na jedinstvenu zatvorsku kaznu od 11 godina.

Osječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) teretilo ga je da je 20. siječnja ove godine u Kuhačevoj ulici u Osijeku, nakon svađe, prijateljicu Jadranku Balen tri puta ubo nožem i smrtno je ranio, nakon čega je otuđio njezin zlatni nakit.

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

Iznoseći obranu okrivljenik je tvrdio kako se ničega ne sjeća, ali budući da u tom trenutku nitko drugi nije bio u stanu, to nije mogao nitko drugi niti učiniti. Sudsko vijeće nije prihvatilo dio njegove obrane u kojoj je naveo da je nakit namjeravao dati prijateljičinoj kćeri.

Okrivljeniku je produljen pritvor, koji može trajati do pravomoćnosti presude, a određena mu je i mjera obaveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene