Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilnik iz Šibenika

10 godina zlostavljao suprugu i sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija utvrdila je da se 58-godišnji ŠIbenčanin nasilno ponašao prema 56-godišnjoj suspruzi i 20-godišnjem sinu, da je zapuštao i zlostavljao sina te da je nedozvoljeno držao oružje i eksplozivne tvari.

Osumnjičeni Šibenčanin u zadnjih 10 godina učestalo je verbalno i fizički zlostavljao suprugu i sina, a 28. siječnja u večernjim satima sinu je nanio lakše tjelesne ozljede, izvijestila je PU šibensko-kninska. Policija je tijekom kriminalističke obrade izvršila pretragu stana osumnjičenog u kojem je pronašla vatreno oružje i streljivo, koje je osumnjičeni neovlašteno posjedovao. Protiv 58-godišnjeg Šibenčanina slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene