Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šibenska policija utvrdila je da se 58-godišnji ŠIbenčanin nasilno ponašao prema 56-godišnjoj suspruzi i 20-godišnjem sinu, da je zapuštao i zlostavljao sina te da je nedozvoljeno držao oružje i eksplozivne tvari.


Osumnjičeni Šibenčanin u zadnjih 10 godina učestalo je verbalno i fizički zlostavljao suprugu i sina, a 28. siječnja u večernjim satima sinu je nanio lakše tjelesne ozljede, izvijestila je PU šibensko-kninska. Policija je tijekom kriminalističke obrade izvršila pretragu stana osumnjičenog u kojem je pronašla vatreno oružje i streljivo, koje je osumnjičeni neovlašteno posjedovao. Protiv 58-godišnjeg Šibenčanina slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Vezani članci Tvrtko Korbar s Hrvatskog geološkog instituta Geolog Korbar otkrio koja je sličnost između današnjeg potresa u Dalmaciji i onog u Petrinji u prosincu Milovan Kević, voditelj Službe civilne zaštite Šibenik Voditelj Službe civilne zaštite iz Šibenika otkrio kolika je šteta nakon potresa: "Građani su bili jako uznemireni, u strahu"