Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

donacija

Bosch Hrvatska godinama uz SOS Dječje selo Lekenik

PR
PR Foto: PR
Tvrtka Bosch Hrvatska pripremila je novu donaciju za SOS Dječje selo Lekenik, a kao nastavak dugogodišnje suradnje i prijateljskog odnosa između tvrtke i predanih djelatnika Dječjeg sela.

Dio priče SOS Dječjeg sela Lekenik, koje već 30 godina pruža prijeko potreban dom i obitelj brojnim mališanima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, je i tvrtka Bosch Hrvatska koja godinama pomaže u njihovom infrastrukturnom razvoju Dječjeg sela, a u sklopu svog programa društvene odgovornosti. Našim dragim prijateljima, u sklopu nove donacije, Bosch Hrvatska osigurat će sredstva za nabavku kućanskih uređaja u vrijednosti od 30 tisuća kuna kako bi im olakšala njihovu svakodnevicu. Uz to, 'usvojenoj' obitelji iz SOS kuće Ruža u Lekeniku, Bosch Hrvatska pokrit će režijske troškove za cijelu godinu u iznosu od 40 tisuća kuna.

- Društveno odgovorno poslovanje jedna je od temeljnih odrednica naše tvrtke i zato smo već osam godina vjerni prijatelj i donator SOS Dječjeg sela Lekenik. Kroz ovu, ali i brojne druge suradnje i aktivnosti želimo ukazati na važnost uključenja velikih tvrtki u život lokalne zajednice i pomoć potrebitima, rekla je Mirsada Kudrić, generalna direktorica tvrtke Robert Bosch u Hrvatskoj.

Osim brojnih donacija, zaposlenici Bosch Hrvatska redovito provode i razne društvene aktivnosti, poput edukacija i posjeta za djecu iz SOS Dječjeg sela, ili pak radionica na kojima djeca uče izrađivati igračke. Osim SOS Dječjeg sela Lekenik, tvrtka Bosch Hrvatska uključila se do sada u niz drugih akcija, a jedna od posljednjih je i pomoć stradalima u velikom potresu koji je pogodio Banovinu.

Ako i vi želite biti dio ove lijepe priče i pomoći SOS Dječjem selu, to možete napraviti na: https://sos-dsh.hr/

PR PR (Foto: PR)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene