Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Barcaffè predstavio gourmet kavu s aromom jednog od najboljih ginova na svijetu

PR
PR Foto: PR
GIN BARREL AGED KAVA nastala je u suradnji s domaćom craft destilerijom Duh u boci koja proizvodi vrhunski nagrađivani Old Pilot's gin.

Vodeći regionalni proizvođač kave sinoć je u ekskluzivnom ambijentu Francuskog paviljona predstavio izvanrednu inovaciju u kategoriji premium kave. Riječ je o Barcaffè Gin Barrel Aged kavi s aromom proslavljenog Old Pilot's gina. Iza kave jedinstvenog načina proizvodnje i autentičnog okusa stoje jedni od najboljih stručnjaka iz svijeta kave i alkoholnih pića koji su stvorili izvanredno i originalno kaveno iskustvo.

PR PR (Foto: PR)

Proizvedena od pažljivo odabranih zrna sirove kave odležanih u hrastovima bačvama najboljeg hrvatskog London dry gina, BARCAFFÈ GIN BARREL AGED kava pruža impresivan doživljaj ispijanja premium gourmet kave bogatog i slojevitog okusa.

Događaj je održan u Francuskom paviljonu, koji je za tu prigodu oživio duh zlatnog doba avijacije, spajajući nostalgičnu eleganciju starih aerodroma s modernim luksuzom. Gotovo 150 uzvanika iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata imali su jedinstvenu priliku prvi put iskusiti izvanrednu kombinaciju najboljeg svjetskog gina i vrhunske Barcaffè kave.

PR PR (Foto: PR)

Jedinstvena Gourmet kava s aromom gina

„Barcaffè Gin Barrel Aged kava, odležana u bačvama vrhunskog gina, potvrđuje da Barcaffè uvijek ide korak dalje kako bi na tržištu predstavio nešto novo i moderno. Vjerujemo da će ova limitirana edicija kave, koja spaja vrhunske sastojke i autentičnu lokalnu suradnju s prestižnim Old Pilot's brandom, postati hit ove zime, ne samo među ljubiteljima premium kave, već i svima onima koji traže ekskluzivno kaveno iskustvo,“ izjavila je Tihana Vujčić, direktorica marketinga Barcaffèa.

PR PR (Foto: PR)

GIN BARREL AGED KAVA je nastala metodom potpuno prirodne aromatizacije kave. Specijalna mješavina zrna kave ručno je stavljena u hrastove bačve, u kojima je prethodno odležavao vrhunski gin. Tijekom nekoliko mjeseci odležavanja u bačvama zrna kave upijala su kompleksne arome borovice, naranče i autohtonih mediteranskih biljaka karakterističnih za Old Pilot's, što je ovoj kavi dalo jedinstven karakter.

Nakon završetka procesa odležavanja, zrna kave pažljivo su pržena kako bi se dodatno istaknuo autentičan okus i miris kave. Konačni rezultat je izvanredna gourmet kava bogatog i slojevitog okusa s notama čokolade, lješnjaka i karamele, oplemenjena aromom gina te dubokim, zemljanim karakterom koji potječe od hrastovine bačvi, u kojima je Old Pilot's sazrijevao. 

PR PR (Foto: PR)

Proizvod je dostupan u dvije varijante: mljevena kava za pripremu turske kave i kava u zrnu za ugostiteljske objekte. Svaka od njih ima svoje karakteristike, prži se malo drugačije kako bi se postigao savršen okus za različite načine pripreme.

Jedinstveni način proizvodnje i autentičnost čini Barcaffè Gin Barrel Aged kavu posebnom i ekskluzivnom, zbog čega će biti dostupna u limitiranoj ediciji u 100 i 250 gramskom pakiranju isključivo u Konzum prodavaonicama i Barcaffè webshopu te u odabranim HoReCa lokalima.

PR PR (Foto: PR)

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene