POKROVITELJ BADEL Savjeti chefa Melkiora Bašića: Ako želite biti sigurni da ste dobro uparili vino i desert, razmišljajte o ovome
Pokrovitelj Konzum Masterclass s Melkiorom Bašićem: Neuobičajeni tart s laganim kremama od lješnjaka i bundeve i umakom od mandarina
Pokrovitelj Jamnica Trik chefa Stjepana Vukadina: Kako u nekoliko sekundi napraviti hrskavu komponentu koja čini skoro svako jelo zanimljivijim
Pokrovitelj Cekin Hrskavi izvana i sočni iznutra: Pileći kroketi chefa Stjepana Vukadina koji odlično pašu uz šalšu ušporko
Pokrovitelj Konzum Masterclass sa Stjepanom Vukadinom: Jesenska verzija pilećih kroketa na šporkoj šalši s hrskavcima koji podižu jelo na neki drugi nivo
Pokrovitelj Konzum Masterclass s Damirom Tomljanovićem: Malo drukčiji brancin s humusom, kroketima i kremom od graška