Pokrovitelj Kenwood Ivana Soldo: Tajna najmekšeg biskvita, hrskavog crumblea i savršenog creme anglaisa
Pokrovitelj Kenwood Leo Jurešić: Kako napraviti gel, sladoled od kvasca i savršeni krambl u desertu u kojem je glavna zvijezda jabuka
Punkufer.hr masterclass Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči
Kenwood donosi Kako napraviti domaće špagete: Sedam koraka koji uvijek pale i recept za umak s morskim plodovima za bijeg na jug
Punkufer.hr masterclass Bijeg na jug: Na drugoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića pripremali smo tri efektna jela toplijih krajeva
KENWOOD donosi Ravioli sa sirom i rajčicama: Kako najlakše napraviti domaću tjesteninu koja gotovo da i ne treba umak
PRVI MASTERCLASS Naša prva kulinarska radionica: Polaznici su naučili nove tehnike i kako napraviti ukusne zalogaje za kućna druženja