Pokrovitelj Koka Manuel Crnobrnja: Polusfera od piletine s gljivama, espumom od parmezana i gelom od cikle
Pokrovitelj Cekin Piletina i mlinci na malo drugačiji način: Jelo po recepturi chefa Marija Mihelja koje jedva čekamo isprobati
Pokrovitelj Cekin Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru
Pokrovitelj Cekin Hrskavi izvana i sočni iznutra: Pileći kroketi chefa Stjepana Vukadina koji odlično pašu uz šalšu ušporko
Vindija donosi Za prste polizati: Recept za sočnu piletinu okupanu medom i čilijem, koja tako dobro ide uz omiljeni meksički umak
Punkufer.hr masterclass Bijeg na jug: Na drugoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića pripremali smo tri efektna jela toplijih krajeva
PRVI MASTERCLASS Naša prva kulinarska radionica: Polaznici su naučili nove tehnike i kako napraviti ukusne zalogaje za kućna druženja