Serija 'Zlatni dvori' oduševila je gledatelje širom Hrvatske. Ana i Nera suparnice su privatno, ali i poslovno.


Najveće suparnice hit serije 'Zlatni dvori' definitivno su Ana i Nera. Glumica Katarina Baban i Petra Kraljev privatno su u sjajnim odnosima, no pred malim ekranima bore se za ljubav istog muškarca, zgodnog i bogatom mladića Petra, kojeg je utjelovio Matko Knešaurek.

Vezani članci Slika nije dostupna Premijerno pogledajte: Slavonia Band predstavlja hit "Da li mjesec zna" Slika nije dostupna NOVA TV najavila snimanje nove dramske serije! Katarina Baban i Matko Knešaurek u glavnim ulogama

Petar obožava glazbu, a njegova djevojka Nera gradi glazbenu karijeru. U karijeri je Petar odlučio pomoći talentiranoj i skromnoj Ani, koja ima sjajan glas. Ovog puta nećemo od vas tražiti da se odlučite na koja dama je bolji ljubavni odabir za Petra, već vas pitamo na čiji biste koncert prije išli?

Poslušajte pjesme Nere i Ane, pa odlučite koja od dama je bolja pjevačica. Podsjećamo vas i da ćete sljedeći tjedan moći poslušati Aninu pjesmu u cijelosti! I? Tko je bolja izvođačica? Čiji biste koncert prije posjetili?

Nera ili Ana?