Winona Ryder s Jimmyjem Fallonom navodno je bila u svibnju 2000. godine, a kako im veza nije uspjela, par o svome odnosu nije želio ni govoriti.

Galerija


Da su glumica Winona Ryder i holivudski ljepotan Johnny Depp bili par, znamo svi, pa čak i većinu detalja iz njihove veze. No svima je manje poznato s kime je Winona sve bila nakon Deppa.

Vezani članci Winona Ryder i Johnny Depp Bivša zaručnica stala u obranu holivudskog ljepotana: "Teško mi je povjerovati da bi on ikada bio nasilan" Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Ljubila je više žena od nekih slavnih frajera, a smirila ju je samo jedna – novopečena supruga

Brojna šuškanja ukazuju na to da se glumica spetljala sa slavim voditeljem Jimmyjem Fallonom još davne 2000. godine. U vezi su bili tek mjesec dana, tijekom svibnja spomenute godine, a s obzirom na to da im nije uspjelo, oboje i dan-danas tvrde kako su oduvijek samo prijatelji.

Winona je nakon Deppa bila u vezi i s kolegom Mattom Damonom, a posljednjih godina skriva sve detalje svog privatnog života. Trenutačno je u vezi sa Scottom Mackinlayjem Hanhom, još od 2011. godine.

Njezini prijatelji kažu kako nikada nije bila sretnija, no jednako kao što ne komentiraju njezinu vezu s Fallonom, nitko nije otkrio previše detalja ni o njezinoj vezi s dizajnerom Hahnom.

Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini čeka dijete, poznat je i spol: "Tako je, termin je ovog ljeta"