Poseban početak Masterchefa

Iza ljubavi prema kuhanju stoje dirljive i emotivne priče kandidata, u prvoj emisiji neki suze nisu mogli suzdržati!

Masterchef Masterchef Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef Masterchef +7 Masterchef Galerija

Jedinstvena MasterChef kuhinja opet je otvorila svoja vrata, a prvi kuhari amateri spremno su pokazali svoje vještine.

U ponedjeljak je započela nova MasterChef avantura, a prvi kandidati stali su pred tročlani žiri koji čine Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić objavio i recept Melkior otkrio kojim je jelom osvojio suprugu, iznenadit će vas koliko je jednostavno: "Probajte i vi osvojiti svoju!"

Bilo je tu kandidata raznih profila i godišta, a neke priče koje su potaknule ljubav prema kuhanju neke su dovele i do suza. 

Žiriju se, između ostalih, predstavila i domaćica i majka Matilda Svaguša (47) iz Makarske koja je ispred žirija MasterChefa došla samouvjereno s mariniranim janjećim kotletom s pireom od mrkve i mahunama s pancetom.

Matilda dolazi iz kuharske obitelji, a jelo koje je pripremila posvećuje svojem pokojnom suprugu.

''Rijetko kad naiđemo na kandidata i jelo nakon kojeg imamo tako brzo i zajedničko razmišljanje. Ovdje se vidi iskreno kuhanje. U ovom jelu vidim toplinu doma i drago mi je što si s nama podijelila tu toplinu. Hvala ti na emociji i jelu. Želim da imamo više ljudi poput tebe'', rekao joj je Tomljanović u ime cijelog žirija. 

Simpatije žirija pobrala je i 21-godišnja Željka Beluš s Korčule koja nije bila zadovoljna kako su joj ispali crni ravijoli sa sipom i mozzarelom, no žiri se nije složio s njom.

''Počni vjerovati u sebe, nemaš se čega bojati, imaš ono nešto što te može dovesti do kraja'', podržao je i ohrabrio žiri Željku koju su njihove riječi do suza ganuli.

Za hrsakavu tunu sa salatom i pastom od avokada dobila je samo pohvale od žirija. Istaknuli su kako je to jedno od najboljih jela tog dana na audicijama. ''Sva sam se naježila!'', rekla je Gorana nakon što je dobila pregaču. 

U daljnje natjecanje je prošla i Ana Kovačić Popov (33) iz Zagreba.

Ne propustite nove kandidate MasterChefa u drugom nastavku u utorak 21.rujna u 21.15 na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene