Val emocija u Masterchefu

Neke kandidate pojela je trema, neki su završili u suzama: ''Panika me čopila kad se to zapalilo''

Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija Masterchef, treća emisija +2 Masterchef, treća emisija Galerija

U trećoj emisiji showa MasterChef žiriju su se predstavili novi zanimljivi kandidati.

Novi kandidati odlučili su prestaviti žiriju svoj talent i ljubav prema kuhanju. 

Pogledaj i ovo Melkior Bašić gospodin fatalni Melkior iz MasterChefa u društvu naše lijepe voditeljice razvukao široki osmijeh, a pohvalio se i fotografijom sa sportskim legendama!

Borna Penić (31) iz Zagreba za sebe kaže da je perfekcionist, završio je međunarodno poslovanje i marketing, bavi se veleprodajom pića no svoju karijeru dalje želi razvijati u kuhinji. Borna je krenuo raditi tunu u crnom sezamu, no u jednom trenutku tijekom flambiranja mu se zapalila tava. ''Panika me čopila kad se to zapalilo…'', izjavio je Borna.

Iako je Borna bio nesiguran oko dojmova žirija nakon kušanja, prepoznali su njegov potencijal i uručili mu pregaču, tj. prolaz u daljnje natjecanje.

Medicinski tehničar iz Osijeka Tihomir Bježančević (35) došao je na MasterChef audiciju s odreskom od crne slavonske svinje s kremom od tikve i graška. Tijekom završnih priprema jela žiriju je ispričao kako je iza njega intenzivan i stresan period rada na respiracijskom centru na kojem je radio s covid pozitivnim pacijentima.

Tihomirov veliki san da uđe na MasterChef se umalo nije ostvario, napravio je jednu pogrešku, nedovoljno je termički obradio meso, no žiri mu je dao novu šansu i vratio ga u kuhinju, jer ostatak kombinacije koju je Tihomir servirao na tanjuru bio je, komentirali su, vrhunski.

Tihomir je dobio drugu priliku, pokazao je da mu je jako stalo, dokazao je da može bez greške stati pred žiri i pokazati se u pravom svjetlu. S dva glasa dobio je prolaz dalje, a novi val emocija je pristigao kada mu je pregaču uručio njegov petogodišnji sin.

Boris Seccareccia (39), iz Matulja došao je s pljukancima, ispričao je kako izgleda život vozača kamiona te odakle mu strast prema kuhanju. Tomljanović mu je čestitao na hrabrosti dao mu prolaz, kao i Melkior. 
Lignju na pireu od graška je došao pripremiti Igor Ivanović (42), a u studio je došao u pratnji svoje djevojke Ružice koja mu je bila prvi kritičar, a ona mu je i nakon dobro odrađenog jela dala pregaču za daljnje natjecanje. 


Marino Dekorti (30) iz Zadra kuha u slobodno vrijeme za djevojku i prijatelje, a za žiri je pripremio Jakobove kapice s pireom od cvjetače. Uspio je proći u drugi krug.

Robert Ćuzele Piljac (47) prijavio se u MasterChef jer smatra da se radi o situaciji ''sad ili nikad''. ''Nisam se prijavio ni zbog slave ni zbog novaca. Volim kuhati i imam društvo koje voli pojesti i ja im često kuham, preko vikenda u pravilu ja kuham jer me to opušta. Kćer je rekla da jedva čeka da idem u MasterChef, da me može vidjeti'', ispričao je Robert. Opet ćemo ga gledati. 

Zagrepčanka Ana Marija Kutleša (27) radi u jednoj velikoj kompaniji jako naporan posao s područja ekonomije kojeg se već zasitila. ''Volim jako kuhati, voljela bih dobiti potvrdu da vidim je li to stvarno moj put i bi li trebala poduzeti tako velik korak u životu'', rekla je Anamarija. MasterChef bi za nju, kaže, bila promjena životnog smjera. 

Josip Martinović (29) rekao je da ga je ''doslovno pojela trema'', a prilikom kuhanja zatražio je pomoć od mame.

''Nije mi jelo ispalo kako sam htio i već mi je to u startu u meni kuhalo'', rekao je. Za žiri je izabrao raditi parmigianu zbog sjećanja na baku koja mu je nedavno preminula. ''Mislim da još nisi spreman. Plus jako si neuredan kad radiš. Imaš od mene ne'', rekao je Melkior. ''Jelo me nije dotaklo, ali sviđa mi se tvoj stav, tvoja želja i volja za napredovanjem, za učenjem'', kazao je Stjepan.

''Riskirat ću s tobom, ali sljedeći puta moraš napraviti bolje od drugih. Od mene imaš da, ali s velikim, velikim upitnikom'', rekao je Damir.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila fotke s raskošne proslave rođendana: Pohvalila se poklonima, otkrila tko je sve bio, a morate vidjeti i njezinu haljinu!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +3 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Nekad i sad Droga i alkohol potpuno su izmijenili ljepoticu kakvu pamtimo s početka karijere, teško ju je prepoznati na prvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene