Kumail Nanjiani može se pohvaliti novim izgledom nakon napornih i čestih odlazaka u teretanu gdje se pripremao za ulogu u svom novom filmu.

Galerija


Pakistansko-američki komičar Kumail Nanjiani koji se proslavio u komedijama poput one "Silicon Valley" može se pohvaliti drastičnom promjenom imidža i to zahvaljujući napornom trudu i radu za potrebe novog projekta na kojem radi.

Naime, 43-godišnji Kumail ne propušta niti jedan iscrpljujući trening kojima se priprema za ulogu superheroja u nadolazećem Marvelovu filmu "The Eternals", a koji su se itekako isplatili. Jedna od njegovih posljednjih fotografija snimljenih ovih dana bila je upravo u trenutku kada je izlazio iz teretane u Los Angelesu, odjeven samo u bijeloj potkošulji pa su njegovi bicepsi našli u prvom planu.

Kumail je inače prvi čovjek porijeklom iz Južne Azije koji će glumiti u nekom od Marvelovih filmova i na to je jako ponosan.

"Ne želim biti neugledan smeđi frajer, želim izgledati poput nekog tko se može družiti s Thorom i kapetanom Amerikom. Morate to željeti, gotovo da morate redizajnirati svoj mozak i promijeniti svoj odnos prema boli", izjavio je nedavno za časopis Men's Health, a čini se da mu se ta želja ispunila.

Novi Marvelov film režirala je Chloé Zhao, a njegova radnja prati skupinu besmrtnih vanzemaljaca koji prikriveno žive na Zemlji među ljudima i potajno ih štite vijekovima. Uskoro će se ponovno morati vratiti svojim zadacima kada druga vanzemaljska vrsta zaprijeti čovječanstvu.

Uz Kumaila, u filmu glume Angelina Jolie, Richard Madden, Lauren Ridloff, Salma Hayek, Brian Tyree Henry, Kit Harrington, Don Lee, Lia McHugh, Gemma Chan i Barry Keoghan. Premijera se u SAD-u očekuje 5. studenog ove godine.

Još jedna tužna vijest i veliki gubitak za kraljicu Elizabetu, ostala bez bliske osobe baš na dan Philipova sprovoda

Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"