Neodoljivi Hardy

Od okorjelog narkomana postao je neodoljivi ljepotan kojeg žele milijuni žena, ali on voli samo jednu

Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty) Tom Hardy (Foto: Twitter) Tom Hardy (Foto: Instagram) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy i princ Harry (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +2 Tom Hardy (FOTO: Profimedia) Galerija

Tom Hardy jedan je od najtraženijih glumaca današnjice, a mi vam donosimo njegovu životnu priču.

Tom Hardy jedan je od onih glumaca čija karizma se mogla nazrijeti već s njegovim prvim ulogama, a samo je porasla s godinama. Muževan, ali uvijek galantan, Hardy je miljenik žena diljem svijeta. Njegov izgled i šarm obožavateljice obaraju s nogu, a muškarce pak impresionira njegov glumački talent i boksačke vještine. U svakom slučaju posve je jasno da se radi o ljubimcu publike koji stari dobro kao vino i svake godine postaje sve bolji i bolji u svom poslu. 

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Izmamili mu osmijeh! Pogledajte kakvo je iznenađenje dobio naš zgodni glumac, nije se uspio ni snaći: "Ne mogu ja ovo"

Odrastajući u obitelji umjetnika i scenarista, Hardy je od ranih dana bio izložen umjetnosti i glumi, a kao dijete iz utjecajne i bogate britanske obitelji, stekao je i vrhunsko obrazovanje i pohađao najbolje dramske škole u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

Svoj filmski debi imao je prije 18 godina u hvaljenom ratnom filmu Ridleya Scotta "Pad crnog jastreba", a od tada se pojavio u nizu uspješnih filmova i postao velika holivudska faca. Nakon uspjeha u filmovima "Locke", "Tinker Tailor Soldier Spy" i "Warrior" 2015. je dočekao i svoju prvu nominaciju za Oscar i to u kategoriji najboljeg sporednog glumca. Iako nagradu nije osvojio, etablirao se kao vrhunski glumac koji može portretirati različite karaktere. 

Iste godine glumio je u velikom filmskom hitu "Mad Max: Fury Road" te zacementirao status miljenika publike. 

Osim filmova, Hardy je snimio i niz miniserija i serija, kao što je BBC-jev "Taboo" iz 2017. 

Veliki humanitarac, zgodan macho tip i još k tome s britanskim seksi naglaskom, Tom Hardy ima sve atribute potrebne jednom glumcu da dopre do srca publike. Poznat kao veliki ljubitelj životinja, Hardy je snimio i niz reklama za zaštitu životinja, a obožavateljice diljem svijeta nekoliko su ga puta na različitim listama i anketama proglasile najpoželjnijim frajerom Hollywooda. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Right. Taking this dog here for a walk 🌈🇬🇧🦅♠️💨🌅🌠🌠🌠🌠😇😇😇😇😇

Objavu dijeli Tom Hardy (@tomhardy)

Ipak, iako za njime čeznu mnoge dame, on već godinama ljubi samo jednu ženu. Naime, nakon što mu je propao prvi brak sa Sarah Ward, koji je trajao od 1999. do 2004.  te nakon što je četiri godine proveo s Rachael Speed, koju je upoznao 2005. na setu serije Virgin Queen, te u toj vezi 2008. dobio i sina, Hardy je 2009. upoznao glumicu Charlotte Riley u koju se zaljubio preko ušiju. 

Par se upoznao na setu "Orkanskih visova" i odmah započeo strastvenu ljubavnu priču, a da ljubav i dalje traje dokazuje to da su i nakon deset godina zajedno te imaju dvoje djece. Par se vjenčao 2014.

U svoje slobodno vrijeme Tom se bavi pomaganjem mladima u pokretanju vlastitih biznisa, kao i nudeći im poduke iz javnog govorenja, a sve to čini uz izdašne donacije zakladi Prince's Trust.

Također je dobro znano kako ovaj slavni glumac gaji posebnu ljubav prema modi. Uvijek dotjeran i elegantan, Tom Hardy je 2015. proglašen najbolje odjevenim muškarcem svijeta, a brojni dizajneri tijekom godina su kreirali posebno za njega i vabili ga da prošeta njihovim pistama. 

Iako danas njegov život zvuči kao savršeno skladna bajka, to nije uvijek bilo tako. Naime, Hardy je u svojim 20-ima bio ovisnik o alkoholu i kokainu, no shvatio je da ima problem pa se sam prijavio u kliniku za odvikavanje, nakon čega mu se život zauvijek promijenio. 

Prema vlastitom priznanju, prije rehabilitacije je bio potpuno van kontrole i pio je i drogirao se u svakoj prilici. Priznaje kako je imao iznimnu sreću što se nije zarazio HIV-om dok je bio ovisnik, jer u seksu nije koristio zaštitu niti je dezinficirao igle kojima se drogirao. 

Danas sretan obiteljski čovjek i veliki ljubimac publike, Hardy je očito morao proći pravu životnu školu prije no što je dočekao svoju sreću i mir. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Instagram) +6 Severina (Foto: Instagram) Celebrity U 48. godini izgleda kao boginja: Nikad ljepša Severina zapalila Instagram u ultra kratkom šorcu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene