Potpuno prirodan

Ovo je pravo lice Toma Cruisea: Čini se da je legendarni glumac odustao od tretmana pomlađivanja!

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 5 Tom Cruise Tom Cruise +20 Tom Cruise Wimbledon - 1 Galerija

Tom Cruise je u dobrom raspoloženju i elegantnom izadnju napustio hotel u Londonu, a u tom trenutku ulovili su ga paparazzi.

Glumac Tom Cruise vidno raspoložen i svečano odjeven snimljen je na izlazu iz londonskog hotela. 

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Tom je na sebi imao crnu svjetlucavu majicu s kragnom, crne svečane hlače i kožne cipele te je kao modni dodatak nosio sat. Najnovije fotografije brzo su se raširile internetom, a u fokusu je uglavnom njegovo lice, koje je, čini se, prestao tretirati raznim tretmanima kako bi izgledao mlađe. 

Naime, u listopadu 2021. godine Cruise je šokirao izgledom svojeg lica, koje mu je tada bilo potpuno izobličeno.

Naime, Tom je tada snimljen na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connora, a njegove je obožavatelje začudilo podbuhlo i natečeno lice, pa su mnogi zaključili da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

O njegovu izgledu kasnije se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova lica o kojem se tada pričalo.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji sugerira da bi Tomov prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane.

Cruise trenutačno puni medijske stupce nakon novog uspješnog nastavka filma ''Top Gun'', a često je viđen i na raznim događanjima u Velikoj Britaniji.

Nažalost, Cruise se svugdje pojavljuje bez pratnje, a posljednja veća ljubav bila mu je glumica Katie Holmes, s kojom ima kćer Suri Cruise.

U javnost je nedavno izašla informacija kako je Tom prekinuo s djevojkom Hayley Atwell u lipnju ove godine, a ona je navodno već započela vezu s jednim glazbenim producentom.

Hayley i Tom upoznali su se 2020. na setu za film ''Mission: Impossible 7'' i počeli izlaziti, a 2021. godine prvi su put prekinuli.

Nakon kratkog prekida ljubavi su ponovno dali šansu, ali nije dugo potrajala.

Katie je Tomu bila najveća ljubav, bili su zajedno od 2006. do 2012. godine, a do rastave je došlo zbog Tomove opsjednutosti scijentologijom.

Cruise očito nema sreće u ljubavi jer je prije Katie bio u čak dva braka. Od 1987. do 1990. godine bio je u braku s Mimi Rogers, a odmah 1990. godine oženio je jednu od najboljih holivudskih glumica Nicole Kidman. Njihov brak potrajao je 11 godina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić u Beogradu - 5 Nina Badrić u Beogradu - 4 Nina Badrić u Beogradu - 3 Nina Badrić u Beogradu - 1 +35 Nina Badrić u Beogradu Celebrity Nina napravila spektakl u Beogradu u haljini za koju se činilo da joj je stvarala male probleme

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene