Tamburaški sastav Garavi i klapa Pasika oduševili su svojom izvedbom u crkvi.

Galerija


Crkva u malom mjestu Vrbica u Slavoniji mnoge je oduševila ovih dana kada je u svoje prostore pozvala Tamburaški sastav Garavi i klapu Pasika.

Vezani članci Garavi objavili bećarac o '67 je previše' (Foto: screenshot Facebook) Inicijativa 67 je previše dobila bećarac: ''Kupio sam pelene najjače, do pauze da ne mijenjam gaće'' Adrenalinski park u Kopačkom ritu (Foto: Dnenvik.hr) - 2 Sezona miriše na uspjeh? Očekuju se dobri rezultati za Uskrs

Naime, tamošnji organizatori adventsko duhovnog koncerta nisu ni slutili da će se u crkvi dogoditi izvedba koja se širi internetom i koja je mnoge oduševila.

Garavi i Pasika odlučili su zajednički izvesti jednu od najljepših domaćih ljubavnih pjesama ikada. ''Moja posljednja i prva ljubavi'' svakako je najimpresivnija u izvedbi Tereze Kesovije, ali pjevali su je i brojni drugi izvođači no sada kada se pjesma izvodi u prostoru gdje je akustika sjajna onda dobijete interpretaciju koja je neki dan nastala u Slavoniji, a po mnogima je jedna od boljih verzija ove pjesme ikada.

Garavi su nas neki dan oduševili bećarcem kojim su dali podršku Branimiru Čolakoviću, pa se čini da ovi dečki ne misle stati s dobrim objavama na društvenim mrežama.

Anja Alavanja očitala bukvicu svim ženama i dala dobar savjet, pa muževe nazvala grinčevima

Domaća voditeljica podijelila nikad viđene fotografije vjenčanja i priznala: "Skoro smo odustali od nauma, ali..."