Tom Cruise, Pamela Anderson, Matt Damon, Gisele Bündchen i Tom Brady samo su neke od svjetskih zvijezda koje su odlučile prodati svoje domove.

Galerija


Pandemija koronavirusa uzdrmala je cijeli svijet i tijekom posljednje godine dane promijenila je mnoge života, pa tako i brojnih svjetskih zvijezda koje su sada primorane živjeti drugačije nego su bile navikle dosad.

Vezani članci Tom i Suri Cruise Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame Matt Damon Ljepotan je bio, s godinama je sve zgodniji, a sad je uhvaćen u trenutku kojim je još jednom osvojio javnost

Jedan od poteza za koji su se neke od njih odlučile je prodaja luksuznih vila i imanja, što strani mediji objašnjavanju smanjenjem opsega posla i zarade.

Jedan od posljednjih koji se na taj potez odlučio je glumac Orlando Bloom koji prodaje svoju kuću na Beverly Hillsu u kojoj je živio kao samac i to po cijeni od 7,9 milijuna dolara nakon što su on i Katy Perry uložili 14,2 milijuna u svoj novi dom u kalifornijskom Montecitu. Njegova uskoro bivša kuća uređena je u minimalističkom stilu i ima bazen, a smještena je na samom jugu grada popularno zvanom "Billionaire's Row" pa ne bi trebala dugo čekati na novog vlasnika.

Svoje imanje u Coloradu veličine 320 hektara već je prodao glumac Tom Cruise i to po cijeni od 39,5 milijuna dolara prenosi The Forbes. U sklopu imanja nalazila se vila sa sedam spavaćih soba i devet kupaonica, a Tom je vrata imanja otvorio javnosti 2008. godine kada ga je tamo intervjuirala slavna Oprah Winfrey, a jednom je prilikom ugostio i novinare Vanity Faira.

Svoju rezidenciju i poznatoj losanđeloskoj četvrti Pacific Palisades prodaje i glumac Matt Damon za koju, prema pisanju Real Estatea, traži 21 milijun dolara. On tamo posjeduje kuću sa sedam spavaćih soba i deset kupaonica koju okružuje zelenilo i to je zapravo jedno od najvećih imanja u dijelu grada koje zvijezde obožavaju.

Istu je odluku donio i njihov kolega Aaron Taylor-Johnson zajedno sa suprugom Sam Taylor-Johnson, pa oni svoj dom na Hollywood Hillsu u Los Angelesu prodaju po cijeni od 7,4 milijuna dolara.  Kuća se  prostire na 5,5 tisuća četvornih metara, ima sedam spavaćih sooba i šest kupaonica, a tu su i garaža, vrt, bazen, studio za vježbanje, terasa, kućica na drvetu, sauna i apartman za goste.

Pjevačica Faith Hill i njezin suprug Tim McGraw prodali su svoj otok na Bahamima, veličine 20 hektara po cijeni od 35 milijuna dolara. Na njemu se nalazi imanje naziva "L'île d'Anges", a kada su ga kupili tu se nalazila tek malena koliba koju su pretvorili u vilu od 6,5 tisuća kvadrata sa četiri spavaće sobe i pet kupaonica.

Za prodaju kuće pored oceana odlučila se i glumica Pamela Anderson, koja u vlasništvu ima izdanje s četiri spavaće soba i četiri kupaonice. U njoj je živjela više od 20 godina, a traži za nju 15 milijuna dolara, piše Architectural Digest . Na taj se potez odlučila nakon udaje za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta s kojim želi živjeti u Kanadi na imanju svoje bake.

Jedni od posljednjih zvijezda koji su uspjeli prodati svoju vilu su i supružnici Gisele Bündchen i Tom Brady. Za nju su dobili čak 32,5 milijuna dolara i to nakon što su je pokušavali prodati više od godinu dana.

Najveći fotošop gafovi poznatih sestara: Trenuci kad je bilo i više nego očito koliko su se zaigrale s uređivanjem!

Procurila neobrađena fotografija Kardashianke: Sad je svima jasno koliko koristi fotošop i koliko drugačije izgleda u stvarnosti