Slatkiš!

Jedna od najljepših Srpkinja objavila preslatki video koji pokazuje koliko uživa u majčinstvu!

Sofija Milošević Sofija Milošević Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sofija Milošević +0 Sofija Milošević Galerija

Sofija Milošević ne krije koliko uživa u čarima majčinstva pa je tako objavila simpatičan video sa sinčićem Aleksejom.

Regionalna manekenka Sofija Milošević na svom Instagram profilu pokazala je kako njezin sinčić Aleksej jede sam. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 1 Kakve fotke! Raskošna rođendanska proslava na jednom je mjestu okupila ljepotice koje su jako dobro poznate cijeloj regiji

Naime, na videu Aleksej jede pogače s čokoladom i sav zamrljan od nje briše se vlažnom maramicom. 

Sofija ga snima i govori mu: "Aleksej, kakve su to šiškice, daj da vidi mama šiškice". Video možete pogledati na njezinom storiju OVDJE.

Atraktivna plavuša zaručena je za nogometaša Luku Jovića, a par je nedavno dobio i drugo dijete, dječaka te su mu dali ime Teodor. 

Na svom Instagram profilu rado dijeli fotke u dobitnim kombinacijama, a po tome se vidi koliko Sofija obožava modu i prati modne trendove.  Voli dijeliti i fotografije iz luksuznih restorana, ali i modnih dodataka koje kupi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Prisjetimo se, Sofija se pojavila u društvu svog 23-godišnjeg zaručnika Luke na meču Marina Čilića i Novaka Đokovića u Madridu gdje su bili glavne zvijezde tribina. Iako su oboje imali zaštitne maske na licima, plavokosa ljepotica nikome nije promakla dok je pažljivo pratila teniski meč.

Manekenka i nogometaš u vezi su dvije godine, a svoju su ljubav isprva tajili od javnosti. Sredinom kolovoza prošle godine zaručili su se na Cipru, a u rujnu su dobili sina Alekseja. Sofiji je to bilo prvo dijete, dok njezin zaručnik ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

Prije Luke Sofija je bila poznata i po vezama s nekoliko drugih srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek i Iva Jerković Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Ristović +26 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 2 Celebrity Nikolina Pišek javila se s Krka, na kojem uživa s još jednom lijepom Hrvaticom: ''Ljeto uvijek proleti...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene