Siniša Matijević otkrio je kako se priprema za Supertalent.

Galerija


Siniša Matijević spreman je za polufinalnu emisiju Supertalent. Želi se nastaviti baviti crtanjem i kiparstvom u životu te razvijati svoj talent.

Vezani članci Siniša Matijević (Foto: Anamaria Batur) Nacrtao je Teslu zatvorenih očiju, ali on skromno poručuje: "Ostajem s obje noge čvrsto na zemlji" Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Ovo su najveći od najvećih! Da čujemo vaš glas, tko bi mogao biti novi hrvatski Supertalent?

Siniša dolazi iz malenog mjesta Krnjak, a uz školske obaveze svakodnevno vježba svoj nastup.

''Svaki dan se pripremam tako što vježbam pola sata dnevno. Vježbam crtati ono što ću nacrtati u showu. Još slijedi proba kostima i sve će biti spremno. Ne bojim se ni žirija, ni publike jer je najvažnije sudjelovati, a publika neka kaže svoje. Pripremam se dva tjedna, a pripreme nisu zamorne. Siguran sam da će sve dobro proći'', kazao je Siniša koji je postao prava mala zvijezda.

''Sada sam malo popularniji u školi. Svi navijaju za mene i podržavaju me i to mi je drago. Prepoznaju me na ulici, a čak su me prepoznali i u Karlovcu. Sada imam više prijatelja, pogotovo na društvenim mreža gdje me dodaju'', otkriva ovaj genijalac iz Krnjaka.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Jerneju Kozanu ples znači više nego što možemo zamisliti: "Ples mi na neki način spašava život"

Gdje je nestala farmerica Kristina? Život joj se okrenuo naglavačke, uslijedile su goleme promjene