I ruke joj se tresle

Ana Marija nije prošla stres test i njezino je putovanje u MasterChefu završilo: "Naravno da sam razočarana"

Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef +0 Sedamnaesta emisija showa MasterChef Galerija

Ana Marija Kutleša ispala je iz showa "MasterChef" u 17. epizodi.

Napeti stres test u kojem su sudjelovale Gorana Milaković, Klavdija Zubović i Ana Marija Kutleša, bio je posljednji izazov u kojem je svoje kuharske sposobnosti demonstrirala Ana Marija nakon što je njezin tanjur bio najlošiji.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić objavio i recept Melkior otkrio kojim je jelom osvojio suprugu, iznenadit će vas koliko je jednostavno: "Probajte i vi osvojiti svoju!"

Kandidatkinje su morale pripremiti svinjski file, redukciju od crnog vina, krokete od svježeg kravljeg sira i čimulica. Kako im je objasnio Melkior svinjski file trebale su ispeći u pećnici, redukciju crnog vina napraviti od meda i soli, odnosno s medom balansirati kiselinu, tanin i slatkoću. Osim okusom, jelo je trebalo i vizualno replicirati, a upravo su listovi čimulice bile detalj koji je promaknuo svima.

Gorana je za svoju pomoćnicu izabrala Mariju Gregorić, Klavdija Tomislava Markovića dok je Ana Marija izabrala Filipa Pleteša.

Žiri je primijetio da su i sve tri natjecateljice u ovaj izazov ušle prilično opuštene.

''Čak me strah da su previše smirene ušle u izazov'', rekao je Damir. No možda je pogrešno procijenio situaciju, jer su se nekima i ovoga puta tresle ruke.

"Kada čovjek mora izvršiti bilo kakav zadatak u određenom roku, i mora ga izvršiti na što boli način, stvara se veliki pritisak. Na trenutke malo mi se ruka zatresla kad sam povlačila crtu'', rekla je Ana Marija.

Ana Marija koja je prema procijeni žirija bila najlošija u pripremi ovog jela za kraj je rekla: ''Bilo je ovo prekrasno iskustvo, vjerojatno jedno od najljepšeg u mom životu. Žao mi je što ne ostajem još učiti. Počašćena sam što sam bila ovdje, što sam naučila dosta. Naravno da sam razočarana, ali idem dalje, očito to nije put za mene. Odlazim nešto ispunjenija nego što sam došla.''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Celebrity Najtužnija princeza javila se novom fotkom, pa sve još više zabrinula: "Ona stvarno ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene