Zajedno 20 godina

Par koji oduvijek svi obožavaju: Bili su najbolji prijatelji dvije godine, a onda su se jako zaljubili

Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller (Foto: Getty Images) +2 Sarah Michelle Geller (Foto: Getty Images) Galerija

Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. jedan su od najdugovječnijih parova u Hollywoodu.

"Buffy ubojica vampira" bila je jedna od najpopularnijih tinejdžerskih serija, koja je tada stvorila novi žanr na televiziji, a glavnu ulogu utjelovila je tada mlada glumica Sarah Michelle Geller.

Pogledaj i ovo Nicholas Brendon i ekipa serije \ Godine su samo broj! Pamtimo ju kao ubojicu vampira, a i nakon 25 godina izgleda isto kao i u danima najveće slave!

Sarah je u kratkom roku osvojila srca brojnih obožavatelja, a njezin je zvjezdani uspon počeo te doveo do novog legendarnog projekta, filma "Znam što si radila prošlog ljeta", na čijem je setu upoznala tinejdžersku zvijedu Freddieja Prinzea Juniora.

Baš poput brojnih holivudskih parova, primjerice poput Blake Lively i Ryana Reynoldsa, Sarah i Freddie svoju su priču započeli kao prijatelji. Sarah je oduvijek bila poznata po svom profesionalizmu i nije htjela da se između njih nešto dogodi na snimanjima. Postali su prijatelji, no tek su nakon tri godine prohodali.

Dogodilo se to 2000. godine i tada su postali jedan od "it holivudskih" parova koji su svi obožavali. Zajedno su, između ostaloga, snimili filmove "Vrisak", "Okrutne namjere" i "Scooby Doo".

19 godina kasnije Sarah i Freddie ponosni su roditelji 9-godišnje Charlotte Grace i 6-godišnjeg Rockyja Jamesa. Vjenčali su se 2002. godine u Meksiku, slavlje je potrajalo čak četiri dana, a na njemu su bile stotine uzvanika među kojima su se našli i brojni slavni prijatelji i kolege. Boemsko vjenčanje nije omelo ni loše vrijeme.

Mnogi se pitaju kako im je uspjelo poći za rukom očuvati brak tijekom svih ovih godina, s obzirom na to da su jedan od rijetkih holivudskih parova koji su nakon toliko godina zajedno.

Čini se da su pozitivan stav i razmišljanje da se iz svake životne situacije izvuče ono najbolje te "male životne stvari" bili presudne u njihovu slučaju.

"Popijte kavu zajedno. Prošećite zajedno psa na kraju danu. Čitajte priče s djecom. Neka bude tako većinu vremena koje imate", izjavila je Michelle svojevremeno za magazin People.

Michelle kao velika obožavateljica društvenih mreža i Instagrama često na svom profilu dijeli sličice iz svoga života. Ne ustručava se pokazati veliku ljubav koju osjeća prema suprugu.

I nije jedina. Naime, iako Freddie nije pobornik društvenih mreža, ne propušta priliku da u javnosti priča o sretnom braku.

"Bili smo dobri prijatelji dvije godine prije nego što smo počeli izlaziti. Znala je kakva sam osoba. Znala je moja načela, prioritete. Naučili smo puno jedno o drugome i na kraju smo naučili održavati savršenu ravnotežu", ispričao je Freddie za E!News.

No nisu samo izlasci na večeru, šale i izjave o ljubavi bili važni u njihovoj priči. Naporno su radili i bili jedno uz drugo. Uvijek su bili podrška jedno drugome, ali su si također davali dovoljno prostora i privatnosti. Primjerice, u svom domu imaju odvojene kupaonice čak i nakon gotovo 20 godina braka.

Čini se da je njihova ljubavna priča uistinu jedna od najljepših i najiskrenijih u povijesti Hollywooda. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Instagram) Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminnem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) +3 Nika Antolos (Foto: Instagram) Celebrity Naša pjevačica predsjednicu Kolindu moli za pomoć: "Uskoro ću možda prekršiti zakon, nemam više snage"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Celebrity Unatoč tome što se od modnih pista davno oprostila, bivšoj Miss Hrvatske na izgledu bi pozavidjele brojne žene

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) +1 Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Celebrity Prvi službeni izlazak bračnog para Ivanišević nakon rođenja sinčića: Njezina linija ukrala svu pažnju

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Ergić (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +1 Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Celebrity Ovako je izgledala prije 13 godina kad je bila Miss Hrvatske, a i danas je prava ljepotica, ali s dugom kosom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene