Mara Soriano, djevojka iz Vancouvera dobila je natrag plišanog medu koji za nju ima posebno značenje zbog uspomene na pokojnu majku, a u traženju joj je pomogao i glumac Ryan Reynolds, prenio je CNN.

Galerija


Marina majka Marilyn Soriano (53) umrla 29. lipnja 2019. nakon teške borbe s rakom, a neposredno prije smrti kćeri je poklonila plišanog medu sa snimljenom posljednjom porukom u kojoj joj kaže da se ponosi njome te da će je uvijek voljeti i čuvati.

Vezani članci Alanis Morisette i Ryan Reynolds Slomio je srce svjetski poznatoj pjevačici, a iako su oboje danas u braku, o detaljima prekida nikad nisu javno pričali Blake Lively i Ryan Reynolds - 4 Poznati par poznat je po podvalama koje si smještaju, a glumica je jednim potezom opet oduševila

Za vrijeme kaotične prošlotjedne selidbe plišanac je ukraden iz kombija što su ga Mara i njezin zaručnik unajmili za potrebe selidbe. Ukradeno je još nekoliko, za Maru dragocjenih predmeta.

Pošto su CBC i CNN objavili priču o nestalom medi, ona se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, privukavši i pozornost glumca Ryana Reynoldsa, koji je ponudio nagradu u iznosu od pet tisuća dolara onomu tko pronađe i vrati Mari uspomenu na majku.

U akciju su se uključujući i Dan Levy te Zach Braff, a kanadski tv voditelj George Stroumboulopoulos i tvrtka 'Kraft Peanut Butter' ponudili su još po pet tisuća dolara poštenome nalazniku pa je nagrada dosegnula svotu od 15 tisuća dolara.

Mara Soriano u srijedu je tvitala da su joj "nepoznate dobre osobe vratile medu bez ijedne ogrebotine" te da je "glasovna poruka neoštećena".

"Ovo mi znači jako puno", napisala je Soriano. "Mislila sam da ga više neću vidjeti. Ovo je velik grad i medo je mogao biti na toliko raznih mjesta... Potraga je bila poput pokušaja pronalaska igle u plastu sijenu. Sad kad sam ga dobila natrag osjećam se bolje. Svaki pogled na njega podsjeća me na to da će moja majka uvijek biti sa mnom."

"Hvala svima koji su tražili. Hvala osobi koja ga je uzela što ga nije oštetila. Vancouver je sjajan", tvitao je Reynolds.

Dvojica muškaraca koja su pronašla plišanog medu kazali su da su ga pronašli odbačenog u obližnjem parku.

Mara Soriano je rekla da je razgovarala s Reynoldsom, Stroumboulopulosom i predstavnikom tvrtke 'Kraft Peanut Butter' kako bi pošteni nalaznici dobili punu novčanu nagradu.

(Hina)

Seve utišala glasine o razvodu, pa zablistala u ljetnom izdanju istaknuvši duge noge i dekolte