Roberto Cavalli od 2008. godine ljubi Linu Nilson kojoj po godinama može biti djed, a iza sebe ima dva braka u kojima je dobio petero djece.

Galerija


80-godišnji Roberto Cavalli intrigira javnost svojom 47 godina mlađom odabranicom Linom Nilson, a iako su im predviđali brzi kraj, oni su i dalje zajedno. 

Modni mogul, čije se bogatstvo procjenjuje na 500 milijuna dolara, u vezi je s Linom od 2008. Mnogi su je nazivali sponzorušom jer je u vezi sa slavnim dizajnerom za čije su kreacije prepoznatljivije po životinjskim uzorcima te bi joj po godinama mogao biti djed. 

Cavallija i Nilson se često može vidjeti kako uživaju u luksuznim odmorima na jahtama pri čemu ona mami poglede svojim minijaturnim bikinijima i odličnom figurom. S obzirom na njegove godine, poznati Talijan joj je čista suprotnost sa opuštenom kožom, a šuška se da je, pored godina, njegovo čudno lice rezultat botoksa i još nekih zahvata. 

Ranije je imao problema i s hodanjem zbog ozljede koljena, no njegova Lina mu je uvijek spremno uskakala u pomoć. Šuškalo se da će par izgovoriti sudbonosno da, ali to se još nije dogodilo. 

Poznato je i kako Cavalli dariva svoju dragu luksuznim poklonima. Jednom joj je darovao otok u Švedskoj. 

Inače, dizajner iza sebe ima dva braka u kojima je dobio petero djece. 

Ovu zanosnu brinetu proslavile su obline koje je bilo teško ne zamijetiti u pripijenoj haljini, njena pozadina posebno je došla do izražaja

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći