Sviđa li vam se?

Djeluje opako: Otkrivene prve fotke i snimka Roberta Pattinsona u ulozi novog Batmana, što kažete na ovo?

Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: AFP) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +0 Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Robert Pattinson glumit će novog Batmana, a sada znamo i kako će izgledati u popularnom crnom odijelu.

Obožavatelji Batmana konačno su došli na svoje i vidjeli najnovije izdanje njihova omiljenog super heroja, čovjeka šišmiša, kojeg će utjeloviti Robert Pattinson. Video je objavio redatelj filma Matt Reeves, traje 56 sekundi, a u glavnom fokusu nalazi se Robert u Batmanovu odijelu i maska koja mu prekriva nos i oči.

Pogledaj i ovo Colin Farrell Kakva transformacija! Možete li pogoditi koji se zgodni glumac krije ispod ove ružne maske? Neki su ga se na prvi pogled malo i prepali!

Danas 33-godišnji Robert je svjetku slavu stekao nakon glavne uloge u "Sumrak sagi" u kojoj je glumio zgodnog mladog vampira, a u ulozi Batmana naslijedit će starijeg kolegu Bena Afflecka.

Službena vijest o novom glumcu objavljena je nakon što je Reeves, koji je režirao i filmove "Cloverfiedl", "Dawn of the Apes", "War for the Planet of the Apes", preuzeo projekt u Warner Brosu od samog Afflecka. On je odstupio s redateljske i glumačke pozicije, nakon što je Batmana glumio u "Dark Knightu" i "Batman v Superman: "Dawn od Justice" i "Justice League".

Snimanje novog nastavka započelo je u siječnju ove godine u Londonu, a u kinima bi se trebao početi prikazivati u lipnju 2021. godine. Osim Roberta u filmu će glumiti Zoe Kravitz kao Žena mačka, Paul Dano kao Riddler, Colin Farrell će glumiti Pingvina, a u ostalim će se ulogama naći John Turturro, Jeffrey Wright, Andy Serkis i Peter Sarsgaard.

Hoće li nas novi nastavak i glumac oduševiti ili razočarati, vidjet ćemo sljedeće godine, ali popis glumačke ekipe itekako zvuči zanimljivo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Celebrity Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene