nevjerojatna priča

Skinula se za Playboy zbog bivšeg muža političara, a onda joj se život iz temelja promijenio kada je upoznala princa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rita Ludovisi udala se 2009. godine za talijanskog princa Nicola, a sada je na sudu s njegovim sinovima zbog vile koja je u toj obitelji od 1600. godine.

Bivša Playboyeva manekenka Rita Ludovisi karijeru je prekinula već odavno nakon što se udala u talijansku plemićku obitelj, a sada joj prijeti izbacivanje iz vlastita doma zbog neriješenih pravnih odnosa s obitelji njezina pokojnog supruga. Rimska vila vrijedna 539 milijuna dolara u kojoj se nalazi jedini Caravaggijev mural na svijetu uskoro će na dražbu zbog pravne bitke koju Rita sa svojim posincima nije mogla riješiti.

Princeza Rita Jenrette Boncompagni Ludovisi inače će treća supruga talijanskog princa Nicole Boncompagnija Ludovisija, na nakon što je on preminuo 2018. godine njegova se obitelj nije uspjela nagoditi oko nasljedstva. Sudac je prošle godine odredio da će vilu dati na aukciju, a to bi se trebalo uskoro i ostvariti.

Vila izgrađena oko 1600. godine vrijedna je nekretnina na šest katova koja je u obitelji Ludovisi već nekoliko stoljeća. Princ Nicolo imao je tri dina, Francesca, Ignazija i Bantea koji su u dugogodišnjem ratu s njegovom trećom suprugom. "Htjela sam da ova kuća postaje muzej, ali sam se umorila od odlazaka na sud te sam odlučila kako je najbolje da vilu prodamo. To mi slama srce", rekla je Rita još u listopadu prošle godine, prenosi Daily Mail.

Rita je inače rođena u Teksasu, a školovala se na Harvardu te je u američkom javnom životu kasnije bila poznata kao supruga političara Johna Jenrettea. Napravila je pravu malu revoluciju nakon što je pozirala za Playboy nakon rastave od Johna, a naslovnica na kojoj je bila dugo je bila poznata pod nazivom "Oslobođenje kongresnikove supruge". U tom je intervjuu ispričala kako ju je bivši varao, a kasnije je sve u detalje ispričala i u svojim memoarima.

Nakon skandala preselila se u Los Angeles kako bi pokušala ostvariti karijeru u Hollywoodu, a u to se vrijeme ponovno pojavila i u Playboyu. Glumačka karijera joj nije uspjela te jejedno vrijeme bila novinarka, da bi se kasnije ostvarila kao agentica za prodaju nekretnina. Život joj se iz temelja promijenio 2003. godine kada je dobila poziv da zastupa princa Nicolu. Iako nije isprva vjerovala da je Nicolo bilo kakav princ, otputovala je u Rim, a on se u nju zaljubio na prvi pogled.

Par se vjenčao 2009. godine te su život posvetili očuvanju vile koja će se uskoro naći na dražbi. Nicolo se s djecom ni ranije nije slagao, a razmirice su kulminirale kada je preminuo.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić In Magazin: Uskoro serija Kumovi - 8 +5 In Magazin: Uskoro serija Kumovi - 7 inMagazin Ecija Ojdanić otkrila zašto nije mogla odbiti ulogu u novoj seriji: ''Mislila sam, joj, Bože''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene