Dugoročni planovi

Zabilježite u kalendarima: Poznati datumi dodjele Oscara sve do 2022. godine

Ilustracija (Foto: AFP) Ilustracija (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ilustracija (Foto: AFP) +0 Oscar, statua (FOTO: Getty) Galerija

Američka televizijska kuća ABC i Akademija filmskih umjetnosti i znanosti počele su dugoročno planirati.

U utorak su objavljeni datumi dodjela u 2020. i 2021. godini, a objavljeno je i da će se 2022. godine dodjela Oscara prebaciti na kraj veljače.

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

92. dodjela Oscara održat će se 9. veljače 2020. što je neuobičajeno rani termin i dosad najraniji datum održavanja svečanosti, a 93. dodjela održat će se 28. veljače 2021., tjedan dana kasnije u odnosu na prve planove.

94. dodjela održat će se 27. veljače 2022. jer se uzelo u obzir vrijeme održavanja Olimpijskih igara, Super Bowla i blagdana, objavili su organizatori.

Sve će se svečanosti odvijati nedjeljom.

Nominacije za 92. Oscara bit će objavljene 3. siječnja 2020. a glasanje o njima završit će 4. veljače, objavila je akademija.

Svečanost će biti organizirana u Dolby Theatreu u Hollywoodu i bit će prenošena na ABC-ju u SAD-u i u 225 zemalja i teritorija širom svijeta.

(Hina)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +7 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Celebrity Nju su proglasili najseksi ženom na svijetu: Možda nema sreće s muškarcima, ali se zato kupa u milijunima i slavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene