Pokazao svoju važnu osobu

Najstariji sin pokojnog kralja popa rijetko se gdje pojavljuje, njegov zadnji potez zato je iznenađenje za sve

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) +0 Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Galerija

Prince Jackson na Instagramu je pokazao svoju djevojku Molly Schirmang, s kojom je u sretnoj vezi posljednje četiri godine.

Sin pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, 24-godišnji Prince Jackson proslavio je četvrtu godišnjice veze sa svojom djevojkom Molly Schirmang i na Instagramu objavio niz romantičnih fotografija na kojima pokazuje koliko se vole.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Kako su samo odrasli! Pojavio se najmlađi sin Michaela Jacksona, za kojeg se godinama nije znalo kako izgleda, u rijetkom izlasku bio je s bratom i sestrom!

Prince inače nije previše aktivan na društvenim mrežama, rijetko se pojavljuje u javnosti i krije detalje svog privatnog života, pa je posljednjim potezom iznenadio i oduševio svoje pratitelje.

"Wow, ne mogu vjerovati da su prošle četiri godine s mojom ljubavi. Odrastao sam i puno toga naučio s tobom, sretan sam zbog svih naših zajedničkih avantura. Super je bilo vidjeti sva mjesta na kojima smo bili zajedno i raditi sve lude stvari koje se obično vrte oko hrane. Volim te, dušo, sretne ti ove četiri godine", napisao je Prince.

Među fotografijama objavio je i kratki video isječak u kojem se voze na električnom biciklu, a na svima je uglavnom Molly u prvom planu. Čini se da ih ni pandemija koronavirusa nije omela u namjeri da se otpute na put oko svijeta, barem ako je sudeći prema fotografijama koje je objavio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Jackson (@princejackson)

"Prince i Molly sjajan su par, stvoreni su jedno za drugo i stvarno se vole. Stvari među jednostavno funkcioniraju, pogotovo zato što svoju vezu drže podalje od očiju znatiželjne javnosti. Imaju normalan odnos i brinu se jedno o drugome", izjavio je njima blizak izvor za Hollywood Life.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene