Neočekivano!

Princ William prekršio je kraljevski pravilnik zbog srčanog zagrljaja sa svojim imenjakom

kate middleton kate middleton Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju kate middleton Kraljica Elizabeta, princ William i Kate Middleton Kraljica Elizabeta, princ William i Kate Middleton Kate Middleton na vjenčanju Meghan i Harryja Kate Middleton ''Trooping the Colour'' 2016 Kate Middleton Kate Middleton na krštenju kćeri 2015 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 +14 Kate Middleton - 4 Galerija

Princ William prekršio je kraljevski pravilnik tako što je odbacio formalnost i podijelio srčane zagrljaje s emotivnim kraljevskim obožavateljima.

Princ William i njegova supruga Kate Middleton srdačno su pozdravili kraljevske obožavatelje u Kennisheadu, tijekom šetnje po Škotskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Tijekom svog posjeta par je posjetio ustanovu Wheatley Group, kako bi iz prve ruke vidjeli pomažu li i mijenjaju li živote ugroženih, ranjivih ljudi, uključujući i one koji su na rubu beskućništva.

Dok su nakon posjeta pozdravljali lokalne stanovnike, William (39) je izmijenio ljubazan zagrljaj s mještaninom Williamom Burnsom (66), ujedno i svojim imanjeakom, kojeg su preplavile emocije dok je grlio budućeg kralja.

Protokol oko dodirivanja kraljevske obitelji povijesno je bio toliko strog da se krši samim prebačajem ruke na leđa, čak i od strane dobronamjernog uglednika, svećenika, a ti to je bilo dovoljno da izazove bijes.

Ne postoje obvezni kodeksi ponašanja prilikom susreta s članom kraljevske obitelji, ali mnogi su se odlučili pridržavati tradicije, a to je naklon.

Čini se da je par tijekom posjeta pokazao svoju najbolju stranu šarma, a Kate (40) je s osmijehom na licu grlila djecu.

Njihov novi ležerni pristup također bi mogao biti dio pokušaja modernizacije kraljevske obitelji. 

Kraljevski izvori nedavno su ispričali, da nakon turneje par želi biti poznat po svom imenu umjesto po titulama i običaju da im se ljudi klanjaju.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 1 +6 Eva Longoria - 7 Celebrity Dekolte do pupka i prozirna čipka kojim je 47-godišnja Eva pokazala zašto je jedna od najljepših glumica!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene