Postoje i svjedoci!

Princ Harry poljubio poznatog glumca i to samo nekoliko tjedana prije nego je upoznao Meghan: "Plesali smo i cmoknuo me!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paddy McGuinness u svojoj knjizi "My Lifey" opisao je noćni izlazak s princem Harryjem iz 2016. godine.

Britanski voditelj i glumac Paddy McGuinness prisjetio se svog noćnog izlaska s princem Harryjem od prije nekoliko godina i otkrio dosta škakljive i dosad nepoznate detalje.

Pogledaj i ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton izjava na koju se čekalo Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

48-godišnji Paddy se o svemu raspisao u svojoj novoj autobiografiji "My Lifey", a između ostalog je spomenuo kako je jednom plesao u toplesu s princom Harryjem, a ples je završio tako što ga je princ poljubio u usta. Dogodilo se to na zabavi nakon jedne humanitarne zabave u otmjenom Chelsea baru u lipnju 2016. godine, samo nekoliko tjedana prije nego što je Harry upoznao svoju današnju suprugu Meghan Markle.

"Malo je reći da smo plesali jedan uz drugog, prsa su nam se dodirivala. Potom mi je krenuo skidati majicu i odjednom sam bio u toplesu, s bocom piva u svakoj ruci i plešući s Harryjem. Zagrlili smo se, a on me čak cmoknuo u usta", tvrdi Paddy.

Izlazak s princem dogovorio je Paddyjev prijatelj Jack Whitehall, a bilo je to uoči humanitarne nogometne utakmice Engleske protiv ostatka svijeta sljedećeg dana na stadionu Old Trafford u Manchesteru.

Paddy je također napisao da su Louis Tomlinson iz One Directiona i Niall Horan zajedno s bivšim engleskim izbornikom Samom Allardyceom njega i Harryja gledali u nevjerici. Nakon poljupca, pričalo se da je princ Harry napustio klub te su ga svi prisutni proglasili apsolutnom legendom.

Mjesec dana kasnije Harry je upoznao Meghan u The Dean Street Townhouse u Sohou i čini se divlje i lude noćne izlaske koje je obožavao, ostavio daleko iza sebe, no kako će Meghan reagirati na Paddyjeve tvrdnje tek nam preostaje vidjeti. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ioan Gruffud (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ioan Gruffud (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Ioan Gruffud (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nekad i sad Bivša slatkica uhvaćena nakon bračnog kraha, njene paparazzo fotke nimalo ne izgledaju kao one koje sama dijeli na Instagramu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene