Otkriveni su novi detalji odnosa prinčeva Williama i Harryja, stariji brat je bijesan, ali i jako tužan prenose britanski mediji.

Galerija


Princ William bijesan je i tužan zbog toga odnosa svog brata princa Harryja i Meghan Markle s kraljicom Elizabetom i smatra kako su njihovo ponašanje i postupci izraz nepoštovanja.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način? Kate Middleton Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona

Sunday Times prenosi da je vojvoda od Cambridgea šokiran i tužan, a tome je razlog ponašanje njegovog brata Harryja i odnos prema kraljici Elizabeti. Članove kraljevske obitelji i dvorjane uznemirio je ton njegova i Meghanina odgovora nakon što je kraljica i službeno odlučila da ih odriješi posljednjih dužnosti koje su ih povezivale s Krunom.

Naime, oni su nakon toga javno obznanili kako će i dalje nastaviti živjeti životom kao i dosad, ali daleko od kraljevske obitelji i tako oštro odgovorili kraljici što se smatra krajnje neprimjerenim.

Kraljica uz to navodno nije imala pojma da će Meghan i Harry dati ekskluzivni intervju slavnoj voditeljici Oprah Winfrey, koji bi trebao ugledati svjetlo dana 7. ožujka i priča se da je već snimljen. Njima bliski izvori za The Sun su potvrdili kako će i odnos Harryja i Williama biti detaljno opisan, kao i još neki dosad neotkriveni detalji iz intime kraljevske obitelji.

William se trudi prihvatiti cijeli koncept Megxita i sada se nosi s dodatnim pritiskom jer Harry okreće leđa Velikoj Britaniji.

"Nakon što je zatomio svoj bijes, William je ostao bez svog brata. Dijelili su sve u životu, posao, zabavljali su se. To će mu zauvijek nedostajati", izjavio je njima blizak izvor.

To je još više narušilo odnos dvojice braće, a pojedini izvori iz palače tvrde da je to najozbiljniji kraljevski razdor u posljednjih nekoliko desetljeća.

Đorđe Balašević ispraćen je na posljednji počinak, neutješna obitelj se oprostila uz tamburaše i njegove pjesme

Jedna od najljepših žena izašla iz kuće bez glamura i bez šminke i pokazala da joj ta titula pristaje i nakon 21 godine