Nije mu se to svidjelo

Otkriven pravi razlog zašto Meghan i Harry nisu bili na Obaminu rođendanu, to je malo tko očekivao

Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: Instagram) Barack i Sasha Obama (Foto: Getty) Obitelj Obama (Foto: AFP) Barack i Sasha Obama (Foto: Getty) +0 Obama dao intervju princu Harryju (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle i princ Harry nisu bili gosti Obamine proslave rođendana, iako je ona navodno očajnički željela biti pozvana.

Bivši predsjednik SAD-a Barack Obama proslavio je 60. rođendan u stilu, pozvavši na raskošnu zabavu obitelj i bliske prijatelje, među kojima su bili John Legenda i Chrissy Teigen, Gayle King, George Clooney, Jay-Z i Beyonce.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Međutim, na tom se popisu nisu našli Meghan Markle i princ Harry unatoč mnogim očekivanjima da će se pojaviti, a stručnjakinja za kraljevsku obitelj i autorica biografije "Harry: Biografija jednog princa", Angela Levin pojasnila je i zašto.

Ona smatra kako se Baracku i njegovoj supruzi Michelle nije svidjelo kako se Harry i Meghan odnose prema svojoj obitelji i iskazuju nepoštovanje prema kraljici Elizabeti, da strahuju od lošeg publiciteta kojeg bi im druženje s njima moglo donijeti te da im je sada princ William definitivno draži. 

"Obame su uvijek cijenile Harryja, ali sigurna sam da su prozreli Meghan. Možda će ostati bliski, ali ne više kao što su nekada bili", izjavila je i dodala kako je Meghan očajnički željela biti pozvana na zabavu.

"Rečeno mi je da je Meghan silno željela biti posebna gošća na Obaminoj zabavi, a tvrdila je kako ne može doći. Činjenica je da ona i Harry nikada nisu ni bili na izvornom popisu", otkrila je Angela.

Obame su se s kraljicom Elizabetom prvi put susrele 2009. godine na samitu G20, a 2011. godine ugostila ih je tijekom trodnevnog državnog posjeta. Povodom nedavne smrti princa Philipa, Barack mu je na društvenim mrežama odao počast, kao i njegova supruga Michelle.

2016. godine bili su na zajedničkoj večeri s princom Williamom i Kate Middleton u njihovu domu gdje su čak upoznali i malenog princa Georgea.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +9 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Na računu ima silne milijune, ali vlastitoj majci ne želi dati ni novčića, i to sve zbog rečenice koju mu je izrekla u djetinjstvu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) +0 Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Saborski zastupnik SDP-a na odmoru je s novim partnerom, javnost ga dobro poznaje zbog sudjelovanja u jednom reality showu

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene