Ima jedan uvjet!

Oscare nekad nije propuštao, ali sada poziva kolege na bojkot: "Razumijem kako je ovo možda trenutak da se proslave, ali..."

Sean Penn - 2 Sean Penn - 2 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sean Penn - 2 Sean Penn - 1 Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Galerija

Američki glumac Sean Penn (61) pozvao je svoje kolege u Hollywoodu da bojkotiraju dodjelu nagrada Oscar ne pruže li organizatori priliku predsjedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskiju da se u nedjelju navečer uključi u svečanu ceremoniju dodjele u Los Angelesu i održi govor.

Američki glumac Sean Penn pozvao je svoje kolege u Hollywoodu da bojkotiraju dodjelu nagrada Oscar ne pruže li organizatori priliku predsjedniku Ukrajine Volodimiru Zelenskiju da se u nedjelju navečer uključi u svečanu ceremoniju dodjele u Los Angelesu i održi govor.

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

Također je najavio da će uništiti, odnosno istopiti sve svoje zlatne kipiće ne dopusti li Akademija Zelenskiju da se obrati javnosti tijekom dodjele Oscara, prenosi CNN.

"Pozivam sve koje sudjeluju u ceremoniji da shvate, premda razumijem kako je ovo možda trenutak da se proslave, da će više zabljesnuti ako pokažu bunt i bojkotiraju dodjelu Oscara", rekao je Penn CNN-u.

Penn je dobitnik dviju nagrada Oscar, no kazao je da će "minirati" ovogodišnju dodjelu nagrada ne dopuste li organizatori Zelenskiju da održi govor na svečanosti.

Amy Schumer, jedna od voditeljica večerašnje ceremonije prošli je tjedan iznijela prijedlog da se Zelenskiju omogući da se obrati publici i javnosti tijekom dodjele prestižnih nagrada.

"Ako sam dobro shvatio, već je donesena odluka o tomu da se to ne dopusti. No ne dopusti li Akademija realizaciju toga prijedloga i ako njezini članovi ne misle da treba poduprijeti ukrajinske čelnike koji primaju metke i bombe za nas, istodobno pokušavajući zaštiti svoju djecu..., u tom slučaju ja smatram da je ovo najšokantniji trenutak u povijesti Hollywooda", kazao je Penn.

(Hina) 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene