Ima li nade za njih?

Procurili novi detalji oko odnosa princa Williama i Harryja, njihov prijatelj otkrio kako stvari zapravo među njima stoje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odnos između princa Harryja i Williama dodatno se pogoršao, barem tako tvrdi njihov zajednički prijatelji.

Unatoč glasinama o pomirenju između princa Harryja i njegova brata, princa Williama ipak neće doći. Štoviše napetost među braćom dodatno se povećala, što je za US Weekly izjavio njihov zajednički prijatelj.

Pogledaj i ovo Kate Middleton ''ona ima drugačije lice!'' Ni snimka Kate Middleton nije ušutkala teoretičare zavjera, otišli su korak dalje: ''Čekaj... tko je to dovraga s princem Williamom? Pogledajte malo bolje!''

No stručnjaci koji se godinama bave životima članova kraljevske obitelji, ipak vide nadu za njihovo pomirenje i poboljšanje odnosa.

"Između njih je sve jednostavno funkcioniralo, nisu se svađali i život im je bio jednostavan. A onda se taj odnos pretvorio u nešto teško, osobne probleme koji su se pojavili izložili su na vidjelo javnosti, a da je tako mogli smo uvjeriti u posljednjih godinu i pol dana", izjavio je Tom Bradby za britanski The Times.

Dodao je i kako se nada da čavrljanje braće na sprovodu princa Philipa može značiti dobru stvar, a s time se ranije složio i autor knjige "Prince Philip’s Century 1921-2021: The Extraordinary Life of the Duke of Edinburgh" Robert Jobson.

"Mislim da su stvarno razgovarali i ako je to maleni korak prema poboljšanju njihova odnosa, to je jako dobro. Vrijeme će uskoro pokazati jesu li uspjeli", zaključio je.

Da je u lošim odnosima s bratom, potvrdio je sam princ Harry kada je u ožujku snimio intervju s Oprom Winfrey, u kojem je sudjelovala i njegova supruga Meghan Markle.

"Trenutačno se među nama nalazi jedan jako veliki prostor. Poznajem Williama do srži, zajedno smo prošli pakao i puno toga proživjeli, ali završili smo na različitim putevima", izjavio je Harry i dodao kako smatra da je William zarobljenik sustava.

Međutim njegov brat se s time ne slaže i ne gleda na to na takav način.

"William prihvaća da je njegovo pojavljivanje u javnosti i to da se često nalazi u centru pažnje, dio njegova posla i to mo je u redu. On svoju buduću ulogu kralja shvaća vrlo ozbiljno, smatra to velikom čašću i privilegijom. Monarhija i njegova obitelj bit će mu uvijek na prvom mjestu", uzjavio je Jobson.

Princ William drugi je po redu za prijestolje, odmah iz svog oca princa Charlesa, a Harry tek šesti jer se ispred njega nalaze Williamova djeca koju je dobio u braku s vojvotkinjom Kate Middleton koju u budućnosti čeka titula kraljice.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene