Nova TV u finalu je medijske nagrade Zlatni Studio u četiri kategorije.

Galerija


Objavljen je i drugi krug natjecanja za medijsku nagradu Jutarnjeg lista. U četiri kategorije u finalima za nagradu Zlatni Studio 2020. nalaze se četiri formata i jedno lice Nove TV.

Vezani članci Ivana Paradžiković i Andrija Jarak Andriji Jarku pripala već treća nagrada Zlatni studio za najboljeg TV novinara, Ivana Paradžiković najbolja je TV voditeljica! Zlatni studio Nova TV (Foto: Twitter) Novoj TV tri nagrade "Zlatni studio": Dobitnici su Provjereno, Andrija Jarak i Na granici

Urednica istraživačkog magazina Nove TV Ivana Paradžiković među tri je finalista u kategoriji TV voditelj/voditeljica, ali i sama emisija ''Provjereno'' također je u finalu, i to u kategoriji za TV emisiju. Ekipa ''Provjerenog'' već 13. sezonu istražuje teme važne za javni interes, ali i objavljuje društveno osjetljive priče zbog kojih se građani angažiraju kako bi pomogli drugima.

Dvije će se emisije boriti za nagradu u kategoriji TV emisija jer je i zabavni show Nove TV koji je obilježio proljeće 2019., ''Ples sa zvijezdama'', ušao u finale Zlatnog Studija.

Najgledanija zabavna emisija 2019. godine je ''Supertalent'' te je finalist Zlatnog Studija u kategoriji reality showa.

Finalist u kategoriji domaća serija je ''Na granici'', čiji su glumci i radnja prikazana na domišljat i duhovit način pred male ekrane privukli velik broj gledatelja te seriju pozicionirali na vrh gledanosti tog formata.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji se objavljuju u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače. Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se u ožujku na gala večeri, koja će se održati 6. ožujka.

Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela