Nova TV u finalu je medijske nagrade Zlatni Studio u četiri kategorije.

Galerija


Objavljen je i drugi krug natjecanja za medijsku nagradu Jutarnjeg lista. U četiri kategorije u finalima za nagradu Zlatni Studio 2020. nalaze se četiri formata i jedno lice Nove TV.

Vezani članci Nominirani za nagradu Zlatni studio - 1 Trud i rad naših djelatnika opet je prepoznala publika i struka: Novoj TV četiri nominacije za nagradu Zlatni studio Petar Grašo na setu serije Dar Mar Nova TV ima 3 nominacije za Večernjakovu ružu i 6 za Zlatni studio: U konkurenciji su emisije, novinari, glumci, show i pjesma!

Urednica istraživačkog magazina Nove TV Ivana Paradžiković među tri je finalista u kategoriji TV voditelj/voditeljica, ali i sama emisija ''Provjereno'' također je u finalu, i to u kategoriji za TV emisiju. Ekipa ''Provjerenog'' već 13. sezonu istražuje teme važne za javni interes, ali i objavljuje društveno osjetljive priče zbog kojih se građani angažiraju kako bi pomogli drugima.

Dvije će se emisije boriti za nagradu u kategoriji TV emisija jer je i zabavni show Nove TV koji je obilježio proljeće 2019., ''Ples sa zvijezdama'', ušao u finale Zlatnog Studija.

Najgledanija zabavna emisija 2019. godine je ''Supertalent'' te je finalist Zlatnog Studija u kategoriji reality showa.

Finalist u kategoriji domaća serija je ''Na granici'', čiji su glumci i radnja prikazana na domišljat i duhovit način pred male ekrane privukli velik broj gledatelja te seriju pozicionirali na vrh gledanosti tog formata.

Za finaliste se može glasati preko weba do 17. veljače te pomoću kupona koji se objavljuju u tjedniku Studio Jutarnjeg lista – 17., 24. i 31. siječnja i 7 veljače. Kupone sa zaokruženim favoritima potrebno je poslati najkasnije do 14. veljače.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se u ožujku na gala večeri, koja će se održati 6. ožujka.

Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela