Nije lako

Nikolina Pišek javila se s mjesta koje boli najviše: ''Ovako se miješaju utvare i život...''

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 3 Nikolina Pišek - 5 Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović +20 Nikolina Pišek Ristović Galerija

Nikolina Pišek podijelila je vrlo emotivnu objavu u spomen na preminulog supruga Vidoja.

Bivša voditeljica Nikolina Pišek nakon dugo vremena posjetila je Beograd, a od tamo je podijelila sa svojim pratiteljima bolnu uspomenu na preminulog supruga, Vidoja Rastovića koji je nju i kćerkicu Unu napustio u svibnju.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Na fotografijama pozira u uskoj maslinastoj haljini bez rukava koja je savršeno istaknula njezinu vitku građu, a do izražaja su dolazile i njezine žute sandale, ali i crvena torba s dugačkim resicama.

“Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života", napisala je Pišek ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

"I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše", dodala je brineta.

Njezini fanovi odmah su joj uputili mnoštvo podrške:

"Živi Nikolina, samo živi", "Možeš i hoćeš, velika podrška za divnu ženu!", "Ljepotice neviđena", "Bravo".

A jedna od pratiteljica usporedila ju je s popularnom američkom glumicom: "Angelina Jolie liči na tebe".

Podsjetimo, Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila sama Nikolina. U trenutku muževe smrti bila je u Zagrebu, a zatim je otputovala u Beograd, u kojem su je snimili fotografi ispred njihova stana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Visković - 5 Marina Visković - 3 Marina Visković - 4 Marina Visković - 3 +25 Marina Visković - 2 Celebrity S njezina raskošnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled, a unatoč vrućinama iznenadila je odabirom obuće

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 7 +31 Severina - 5 Celebrity Bujne Sevkine grudi provirile su iz njezina neobičnog outfita za plažu: ''Jesi žena za sva vremena!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene