Dario Zurovec gradonačelnik je Svete Nedelje, a na tu poziciju izabran je 2017. godine.

Galerija


Za Daria Zurovca sigurno ste već čuli.

Vezani članci Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača" Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

Radi se o jednom od najmlađih hrvatskih gradonačelnika koji je izabran na izborima 2017. godine. Rođen 1986. godine, po struci je magistar inženjer elektrotehnike, a do izbora za gradonačelnika Svete Nedelje radio je kao programer.

Osim toga, Dario se može pohvaliti i kako je član Mense, a često ističe kako obožava knjige, glazbu i filmove. "Filmove obožavam, malo je filmova u zadnjih 20 godina da ih nisam pogledao. Filmsku glazbu također obožavam. I knjige volim, ali njih sam manje sada stigao čitati zbog posla. Pritom mislim na beletristiku, ne stručnu literaturu za posao", otkriva Dario.

"Još kao klinac sam išao u glazbenu svirajući violinu i klavir, čak sam znao pjevati na crkvenim vjenčanjima, ali to je bilo zadnji put prije 10 godina."

Također, Zurovec je veliki zaljubljenik u aktivni način života. Tako vikendima često planinari sa suprugom po Oštrcu, Japetiću ili Okiću, na moru se odlično zabavlja s popularnim SUB-om, daskom na kojoj stojećki veslaš, a obožava i boks koji trenira u garaži.

"Klasični boksački trening s vrlo malo pauza s uzorom na Floyd Mayweathera", ističe Dario, dok ponosno otkirva i kako tastu često pomaže s radom u vinogradu. "Vježbam svaki dan ujutro kratko te eventualno navečer ako stignem." A red, rad i disciplina itekako su se isplatili, jer se Dario može pohvaliti impresivnim six-packom.

A osim svega toga, Dario na svom Instagram profilu dokazuje i kako ima odličan smisao za humor, a posebno nas je oduševila fotografija na kojoj pozira s komičarem Ivanom Šarićem, finalistom showa "Ples sa zvijezdama". "Dan #EU u Svetoj Nedelji uz ples sa zvijezdom", napisao je pored fotografije.

Pa tko je rekao da političaru moraju biti pomalo dosadni, jer Dario je dokaz da ne moraju! 

"Hrvatska Kim Kardashian" čeka prvo dijete sa splitskim nogometašem Igorom Bubnjićem