Genijalac na čelu grada

Upoznajte totalno drugačijeg hrvatskog gradonačelnika: Pleše s Ivanom Šarićem i ima impresivni six-pack

Dario Zurovec (Foto: Instagram) Dario Zurovec (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec (Foto: Instagram) Dario Zurovec (Foto: Instagram) Dario Zurovec (Foto: Facebook) Dario Zurovec i supruga (Foto: Facebook) Dario Zurovec (Foto: Instagram) Dario Zurovec i supruga (Foto: Facebook) Dario Zurovec (Foto: Instagram) +0 Dario Zurovec (Foto: Facebook) Galerija

Dario Zurovec gradonačelnik je Svete Nedelje, a na tu poziciju izabran je 2017. godine.

Za Daria Zurovca sigurno ste već čuli.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ples sa zvijezdama - 5 Uspješno ih savladali! Zvijezde našeg hit-showa iskreno o najvećim životnim izazovima iz kojih su izašli kao pobjednici: ''Veliki proces i najveći uspjeh!''

Radi se o jednom od najmlađih hrvatskih gradonačelnika koji je izabran na izborima 2017. godine. Rođen 1986. godine, po struci je magistar inženjer elektrotehnike, a do izbora za gradonačelnika Svete Nedelje radio je kao programer.

Osim toga, Dario se može pohvaliti i kako je član Mense, a često ističe kako obožava knjige, glazbu i filmove. "Filmove obožavam, malo je filmova u zadnjih 20 godina da ih nisam pogledao. Filmsku glazbu također obožavam. I knjige volim, ali njih sam manje sada stigao čitati zbog posla. Pritom mislim na beletristiku, ne stručnu literaturu za posao", otkriva Dario.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario Zurovec (@dariozurovec) on

"Još kao klinac sam išao u glazbenu svirajući violinu i klavir, čak sam znao pjevati na crkvenim vjenčanjima, ali to je bilo zadnji put prije 10 godina."

Također, Zurovec je veliki zaljubljenik u aktivni način života. Tako vikendima često planinari sa suprugom po Oštrcu, Japetiću ili Okiću, na moru se odlično zabavlja s popularnim SUB-om, daskom na kojoj stojećki veslaš, a obožava i boks koji trenira u garaži.

"Klasični boksački trening s vrlo malo pauza s uzorom na Floyd Mayweathera", ističe Dario, dok ponosno otkirva i kako tastu često pomaže s radom u vinogradu. "Vježbam svaki dan ujutro kratko te eventualno navečer ako stignem." A red, rad i disciplina itekako su se isplatili, jer se Dario može pohvaliti impresivnim six-packom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario Zurovec (@dariozurovec) on

A osim svega toga, Dario na svom Instagram profilu dokazuje i kako ima odličan smisao za humor, a posebno nas je oduševila fotografija na kojoj pozira s komičarem Ivanom Šarićem, finalistom showa "Ples sa zvijezdama". "Dan #EU u Svetoj Nedelji uz ples sa zvijezdom", napisao je pored fotografije.

Pa tko je rekao da političaru moraju biti pomalo dosadni, jer Dario je dokaz da ne moraju! 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) +5 Jelena Perić (Foto: Instagram) Celebrity "Hrvatska Kim Kardashian" čeka prvo dijete sa splitskim nogometašem Igorom Bubnjićem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene