Neslihan Atagul zbog ozbiljne bolesti morala je uzeti pauzu od glume i ne zna kada će se vratiti na posao.

Galerija


Turska glumica Neslihan Atagul brzo je prirasla srcu gledatelja kao glavni lik u seriji "Ambasadorova kći" na Novoj TV, pa je njezino iznenadno povlačenje iz serije mnoge šokiralo, ali i rastužilo.

Vezani članci Uraz Kaygilaroglu Zvijezda ''Ambasadorove kćeri'' rastopila srca preslatkom objavom, nema toga što neće učiniti za svoju najdražu! Uraz Kaygılaroğlu - 4 Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

Dugo se nagađalo što je uzrok odlaska, pisalo se čak da je ovisna o drogama, no odluku o povlačenju donijela je sama 28-godišnja Neslihan nakon što je jednog dana na setu pala u nesvijest i završila kod liječnika, koji su joj dijagnosticirali sindrom propusnog crijeva. To je bolest uslijed koje štetne tvari poput bakterija, virusa, toksina i gljivica ulaze u krvotok vrlo lako, a posljedice mogu biti i kobne.

"Moje tijelo ne može ovo podnijeti, moram se odmoriti", napisala je lijepa Neslihan na društvenim mrežama te je nakon toga dala i intervju u kojem je sve objasnila. Njezini obožavatelji već su i prije toga primijetili da je drastično smršavjela, a rekla je da ima 45 kilograma te da se mora paziti.

Kada će se vratiti na male ekrane, ni sama još ne zna, a glavna potpora u oporavku joj je suprug Kadiru Dogulu, kojeg je upoznala na snimanju serije "Pitanje časti", na čijem su se setu i zaljubili.

Neslihan smo već imali priliku gledati u serijama "Bit ćeš moja", kao i i "Pitanje časti". Rođena je 1992. godine u Istanbulu. Obitelj joj nije bila bogata, otac joj je radio kao vozač, a majka je bila kućanica te je odlučila svoju kćer progurati kao modela i poslala je njezin portfolio raznim modnim agencijama.

Do svoje 14. godine snimila je brojne kampanje za turske brendove, što joj je donijelo i prvu ulogu u turskom filmu "Prva ljubav" 2006. godine. Uloga ju je vinula među zvijezde i od tada je glumila u brojnim drugim turskim filmovima i serijama te je za svoj rad nagrađivana.

Jelena Karleuša podigla prašinu novom provokativnom fotkom, nikome nije jasno jesu li to hlače ili?

Kristina Mandarina zakopčala se do grla, ali i više je nego očito da ispod majice nema grudnjak