Natalie Portman otkrila je zašto nikada neće imati profil na Facebooku iako je studirala s njegovim osnivačem Markom Zuckerbergom.

Galerija


Iako ju na Instagramu prati 7,3 milijuna ljudi, holivudska glumica Natalie Portman ne želi ni čuti za ideju da si otvori profil na Facebooku, gdje bi ju, vjerujemo, vrlo brzo zapratio sličan, ako ne i veći broj obožavatelja.

Vezani članci Mark Zuckerberg (Foto: AFP) Njemačka bijesna na Facebook: "Želimo znati kako je do toga došlo" Alexander Nix i Mark Zuckerberg (Foto: AFP) Afera s Facebookom uzdrmala je svijet: "Padaju glave", Zuckerberg se skriva od javnosti, a neki u svemu spominju i Hrvatsku

No 39-godišnja Natalie je u intervjuu za australski talk show "The Project" objasnila kako smatra da je pred Facebookom dug put filtriranja od lažnih vijesti, a u kritiziranju je nije spriječila činjenica da je pohađala Sveučilište Harvard zajedno s njegovim osnivačem Markom Zuckerbergom.

"Znate, Facebook je pokrenut u školi kada sam i ja tamo bila. No nisam mu se tada, a ni poslije nikada pridružila", izjavila je i dodala kako Markova društvena mreža mora proći veću odgovornost za vrstu sadržaja koji se objavljuje na toj platformi.

"S obzirom na to da su to svojevrsne izdavačke platforme, predstavljaju neke informacije koje ljudi shvaćaju kao činjenice", zaključila je.

U jednom od prošlogodišnjih intervjua istaknula je kako je sretna što je odrastala bez društvenih mreža te što se mogla baviti stvarima koje voli i pritom ih ne dokumentirati za objave s drugima. 

Zbog uskog kombinezona napravila je pravu pomutnju na benzinskoj postaji, a samo je došla natočiti gorivo!

Jedna od najbogatijih Hrvatica u ovom izdanju nikako nije mogla neopaženo prošetati centrom Zagreba