Ana Stepančić, Iva Alilović, Olja Vora, Nikolina Lacković i Lucija Duvnjak, samo su neke od domaćih ljepotica koje su na tribinama pratile naše rukometaše, a svoje supruge.

Galerija


I dok se naši rukometni reprezentativci trenutačno nalazi na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu i dok za njih navija cijela Hrvatska bodreći ih pred malim ekranima, jedan važan dio koji inače ide uz njih ovaj put nedostaje.

Vezani članci Valentina Walme Prvi gradski provod naših zvijezda: Otkrivamo ljetne planove i tko je promijenjen izašao iz karantene! Iva Alilović Supruga Mirka Alilovića objavila fotografiju bez šminke pa objasnila zašto nema nijedne bore

To su naravno njihove bolje polovice koje bi svojom ljepotom zasjenile cijele tribine, a na kraju svakog susreta ih dočekale toplim zagrljajem ili poljupcima, bilo da se radilo o porazu ili pobjedi. No zbog sigurnosnih mjera i pandemije koronavirusa odlučeno je kako će se prvenstvo održavati bez gledatelja u dvorani, pa tako ovaj put ne mogu biti uz njih. 

Mi smo se prisjetili nekih njihovih najljepših izdanja s prošlih Europskih i Svjetskih prvenstva održanim unatrag nekoliko godina. Na tribinama su tako između ostalih sa srcem navijale Iva Alilović, Ana Stepančić, Olja Vori, Lucija Duvnjak, Nikolina Lacković, ali i brojne druge ljepotice koje nisu mogle promaći objektivima fotoaparata. 

Godinama se borila s viškom kilograma i bila žrtva odbijanja, a sada se ponosno šeće s nikad tanjim strukom

Video u kojem nosi sićušni bikini mogao bi ušutkati sve one koji tvrde da se previše fotošopira