Nakon analize nešto drugačijeg gastroduela, u kojem su timovi bili podijeljeni u parove i razdijeljeni zidom koji im je otežavao komunikaciju, kandidati MasterChefa saznat će tko je za žiri pripremio bolja jela.

Galerija Trideset i deveta emisija showa MasterChef - 7 Trideset i deveta emisija showa MasterChef - 3 +0 Trideset i deveta emisija showa MasterChef - 2

Već je nakon kušanja jela žiri kod crvenog tima zaključio da su bolja jela tanjura kopije nego originala, a Gorana koja je bila voditeljica tog tima i sama je primijetila da su Ivan i Željka koji su radili u paru, za razliku od nje i Tomislava, pripremili bolje tanjure.

Vezani članci Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 3 Evo zašto su se morali probuditi usred noći i kome je san najviše nedostajao: "Obzirom na umor, zadovoljan sam" Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 1 Neočekivani gosti će kandidate probuditi usred noći i dati im jasan zadatak: ''Što ste mislili spavati?"

Gorana je istaknula kako su Željka i Ivan imali tanjure kakve su trebali imati chef i suchef, kao što je žiri i primijetio prilikom kušanja jela.

''Ja stojim pri tome da sam dobro odradila svoj posao, samo nisam zadovoljna s jelom koje smo pripremali Tomislav i ja'', svjesna je Gorana ishoda zadatka. ''Složili smo se da su Ivan i Željka neke stvari odradili bolje nego Gorana i ja'', istaknuo je i Tomislav.

Dok je Gorana odmah komunicirala svom timu cijelu ideju za jelo, voditeljica plavog tima – Ana, je sa svojim komunicirala segment po segment, što se pokazalo kao ''kamen spoticanja'' jer drugi par – Zvijezdana i Ema nisu imale ideju kako bi završni tanjur trebao izgledati.

''Nemogućnost vidjeti što se događa iza druge strane zida je veliki izazov'', rekla je Ana. Osim što im je smetao zid koji je umanjivao zvuk zbog čega su morali vikati, ometali su ih i zvukovi suprotnog tima s kojim su se nadglasavali.

Ovoga puta odluka žirija bit će iznenađujuća te će natjecatelji otkriti kako se nisu samo borili tim protiv tima. Tko će od kandidata ići u eliminacije, a tko će natjecanje u sljedećem eliminacijskom izazovu pratiti s galerije, doznajte večeras.

Danijela prvi put nakon prekida s Grašom progovorila o novim počecima u pedesetoj i potpuno ogolila dušu! Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović +26 Petar Grašo i Danijela Martinović

U crvenoj haljini dubokog dekoltea poznatu ljepoticu bilo je nemoguće ne primijetiti, a ovih dana obilježila je i svoju posebnu ljubavnu priču! Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara i Joe Manganiello +28 Sofia Vergara

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju