Zanimljiva lokacija

Luksuza u novoj epizodi MasterChefa neće nedostajati, pogledajte gdje će se to odvijati posljednji gastroduel!

Pedeset i četvrta emisija showa MasterChef - 22 Pedeset i četvrta emisija showa MasterChef - 22 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pedeset i četvrta emisija showa MasterChef - 27 Pedeset i četvrta emisija showa MasterChef - 22 Pedeset i četvrta emisija showa MasterChef - 21 +0 Pedeset i četvrta emisija showa MasterChef - 20 Galerija

Luksuzna jahta Freedom, koja inače ugošćuje goste iz cijeloga svijeta, ovog puta će ugostiti kandidate MasterChefa i to na zanimljivoj lokaciji gdje će imati priliku ostvariti pobjedu u novom gastroduelu.

Bit će to po prvi put da će timovi sastavljeni od istih članova kuhati dva puta za redom. Morat će pripremiti hladno predjelo i glavno jelo inspirirano plodovima mora. S obzirom na sve manji broj natjecatelja to je ujedno i posljednji gastroduel u kojem će sudjelovati.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

''Jela trebaju biti najbolja do sada i timski rad treba bit najbolji do sada'', upozorio ih je Melkior.

Kandidati su već toliko povezani da su uvjereni kako, iako je ovo posljednji gastroduel u showu, zajedno će kuhati još puno puta.

''Bez obzira na to što nam je ovo zadnji gastroduel i poslije ovoga ćemo raditi neke svoje timove i duele'', zaključila je Karmen.

Jela koja pripreme u ne baš tako savršenim uvjetima na kakve su navikli izvan jahte, osim žirija će probati Tomislav Vuković i chef Stipe Dunatov koji iza sebe ima puno godina kao ugostitelj i vlasnik je restorana japanskog tipa.

Kako će se snaći u kuhanju na jahti imat ćemo prilike vidjeti već večeras u novoj emisiji MasterChefa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica Celebrity Emotivni oproštaj Matije Vuice od Kasandre: ''Među rijetkima sam je posjetila u domu gdje je zaključala svoju privatnost''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene