Bit će to zanimljivo!

Neočekivani gosti će kandidate probuditi usred noći i dati im jasan zadatak: ''Što ste mislili spavati?"

Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 1 Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 1 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 2 Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 3 +0 Četrdeset i treća emisija showa MasterChef - 1 Galerija

Pred kandidatima MasterChefa ovog je puta zanimljiva noć koju će provesti kuhajući za vrijedne radnike Konzuma. Na njihovo iznenađenje probudit će ih Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović, te im zadati jasan cilj.

''Što ste mislili spavati? Jeste li čuli da kuhinja ima i noćnu smjenu'', pitat će ih Melkior te će natjecatelji imati na raspolaganju svega 15 minuta da se obuku i spreme za izlazak na kojem ih očekuje lokacijski gastroduel u skladištu Konzuma.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Kandidatima su za zadatak dobili pripremu gableca odnosno marende za radnike u Konzumovom skladištu. Podijeljeni u dva tima napravit će po dvije vrste jela, tako da jelo bude gotovo u vrijeme kada radnici imaju pauzu - 10 ujutro.

Žiri im je pomogao pokazavši im snimku na kojoj radnici govore kakvu hranu preferiraju i što bi voljeli jesti za obrok za vrijeme pauze na poslu. Zadatak desetorke je zadovoljiti njihove želje i ukuse.

''Svaki gablec mora imati nutritivne komponente, proteinske komponente, ugljikohidrate, vlakna, povraća, zdrave masti, a pogotovo ljudima koji naporno rade'', smatra Tihomir Bježančević.

Karmen će zbog pobjede u testu kreativnosti koji ju je vratio u MasterChef postati voditeljica jednog od timova.
''Nisam očekivala da ću postati vođa tima. To mi je prvi put i to je za mene velik zalogaj'', rekla je Karmen. Ema kao njezina pomagačica u tom zadatku dobila je biti voditeljica drugog tima. Karmen će za svoj tim u kojem će biti Gorana, Ivan, Tomislav i Željka izabrati crvenu boju, dok će Ema voditi plavi tim u kojem će biti Zvijezdana, Ana, Roko i Tihomir.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) +20 Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ljubila je frajera za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a nakon što ga je prevarila, redala je pripadnice nježnijeg spola

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene