Bilo je napeto

Nakon Emina ispadanja neki su se osvrnuli na žensko suparništvo: "Ja bih rekla da je bio baš jedan pošteni chick fight"

Četrdeset i šesta emisija showa MasterChef - 1 Četrdeset i šesta emisija showa MasterChef - 1 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Četrdeset i šesta emisija showa MasterChef - 1 Četrdeset i šesta emisija showa MasterChef - 3 +0 Četrdeset i šesta emisija showa MasterChef - 10 Galerija

Nakon što je Ema napustila show, kandidati MasterChefa osvrnuli su se na suparništvo u kojem su se našle Ana i Ema u eliminacijskom izazovu.

Ema je kao vođa tima mogla zadržati imunitet, ali ga je odlučila dati Tihomiru koji je kazao da sve što od sada radi, radit će za Emu kako bi opravdao njezino povjerenje zbog kojeg je on još uvijek u igri, a ona je ispala.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

''Ja bih rekla da je bio baš jedan pošteni chick fight. Svaka se borila za sebe'', komentirala je Ana.

U sljedećem izazovu ekipu čeka pravo kuhanje iz privatne kuhanje. S namirnicama koje su već otvorene, ima ih pola, već su korištene pa će morati napraviti jelo od njih.

U izazovu kutije iznenađenja kandidati će tako dobiti pola jabuke, ostatke korjenastog povrća, blanširani poriluk, riblju kost s glavom, pileću juhu, hladni rižoto, svinjski kare, pola glavice luka, svežanj bilja, komad kruha, sir i vrhnje, komad slanine s kožom, komad kupusa, pola limuna, komadić đumbira, češnjak, pola vrećice crvene paprike i pola pasate.

Ana je zbog tog zadatka oduševljena i drago joj je što će se okušati u kuhanju kao kod kuće, ali Zvijezdani se taj zadatak nije svidio.

''Tu mi se mrvicu teže snaći nego u testu kreativnosti'', rekla je.

Tihomir kojeg je prošlog puta koštala nekreativnost, odnosno igranje na sigurno u ovakvom izazovu, ovoga puta ističe da će biti hrabriji, Karmen kako je njoj zadatak težak, a Ivan će se ovoga puta odlučiti za slatki smjer.

Žiri će kušati jela koja će ih privući na prvi pogled te velikom prednosti nagraditi jednog od kandidata.

Što će natjecatelji kuhati pomoću ponuđenih ostataka i tko će od njih zadiviti žiri, doznajte večeras u MasterChefu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Celebrity Ema iz MasterChefa odlazi bogatija za novo iskustvo, ali i više od toga: "Ljubav se rodila, ona lijepa, nezaboravna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene