Analiza gastroduela otkrila je koji je tim u posljednjem izazovu uspješnije odradio MasterChef zadatak.

Galerija Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 9 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 4 +0 Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 1

Plavi tim vodila je Ema koja je i tijekom izazova i za vrijeme analize izrazila zadovoljstvo svim članovima svoga tima, ali je primijetila da su je možda crveni tim kojeg je vodila Karmen bolje odlučio kad su pripremili juhu.

Vezani članci Pedeset i deveta emisija showa MasterChef - 6 Željka ostala bez finala, a za poželjnu titulu MasterChefa bore se Gorana i Ivan: "Možda bi bilo i teško protiv bilo koga od njih" Damir Tomljanović i Melkior Bašić Melkior i Damir osvanuli u izdanjima u kakvima ih još nismo vidjeli, dobro su nasamarili jedan drugoga!

''Čim smo završili izazov meni je u glavu došlo da je crveni tim imao juhu. Sendvič koji smo radili, možda ga nije trebalo biti'', osvrnula se Ema.

''Ne očekujem loše komentare žirija jer je mom timu sve išlo dobro organizirano'', rekla je Karmen u iščekivanju komentara žirija te istaknula kako je zadovoljna svojim timom, a naročito s Goranom koju je htjela za svoju cheficu jer ima više iskustva. Iako je Željka bila tiha, Karmen to nije zamjerila nego je čak i pohvalila Željku da je dala sve od sebe i odradila odličan posao.

''Odradila sam ono što mi je zadano'', rekla je Željka, pomalo nezadovoljna svojim vlastitim angažmanom za vrijeme posljednjeg gastroduela koji se odvio u Konzumovu skladištu.

Ema je kazala kako je imala povjerenja u tim te da ih nije morala previše nadgledati.

''Mi smo bili jako dobro organizirani. Sve je teklo kao po špagi'', rekla je Ema.

Povratnici su upitani jesu li se ubacili u MasterChef mode, ali kako nisu izbivali dugo Karmen i Tihomir kazali su kako nije trebalo dugo da se priviknu na povratak i zahtjeve koji se pred njih stavljaju, ali Tomislav je istaknuo kako je njemu ipak trebalo neko vrijeme i pomoć drugih.

''Nisam bio na 100 posto MasterChef modeu, ali ekipa mi je pomogla da se vratim'', rekao je Tomislav.

Nakon analize doznat ćemo koji je tim bio bolji te tko će dobiti, a tko svojim vještinama u kuhinji zaraditi imunitet u predstojećem eliminacijskom izazovu.

Svojim je hitovima žarila i palila prije 20 godina, a onda je nestala preko noći, više nitko nije siguran ni kako izgleda! Nelly Furtado - 1 Nelly Furtado - 5 Nelly Furtado - 3 +15 Nelly Furtado - 2

Pogledajte fotke Martine Tomčić zbog kojih joj se svi dive, snimio ih je Grubnić: ''Super fotka, ali moram pohvaliti nešto drugo!'' Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 2 +28 Martina Tomčić - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju