Potresne scene

Gola žena upala među zvijezde, poruka koju je ispisala na tijelu objašnjava što je razlog ovog njezinog čina!

Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu +0 Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Galerija

Žena u toplesu istrčala je na crveni tepih na Filmskom festivalu u Cannesu kako bi porukom ispisanom na tijelu prosvjedovala protiv silovanja za koje optužuje ruske vojnike u invaziji na Ukrajinu, prenio je BBC.

Na crvenom tepihu prosvjednica je strgnula gornji dio odjeće i pokazala poruku "Prestanite nas silovati" ispisanu na tijelu uz boje ukrajinske zastave.

Pogledaj i ovo Michelle Rodriguez i Peter Brant Mislili da ih nitko ne gleda Pogledajte raskalašene prizore iz hotela koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ulaz!

Njezina bedra bila su išarana crvenom bojom simbolizirajući krv.

Ukrajinske vlasti rekle su da istražuju slučajeve silovanja koje čine ruski vojnici tijekom okupacije pojedinih dijelova zemlje.

U utorak navečer, svečano otvorenje 75. Canneskog filmskog festivala obilježila je video poruka ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskija.

U kontekstu rata u Ukrajini, organizatori festivala odlučili su odbiti akreditacije svim ruskim filmašima, ali i novinarima koji su na bilo koji način povezanim s ruskom vladom.

S druge strane protivnik rata u Ukrajini, ruski redatelj Kiril Serebrenjikov, poznat po odvažnim filmovima i potpori LGBT+ osobama, službeno je otvorio festival filmom "Žena Čajkovskog" koji se natječe za Zlatnu palmu i pred publikom poručio "Ne ratu!"

(Hina)

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović Zoran Milanović - 3 +16 Zoran Milanović - 4 Nekad i sad Pogledajte koliko se predsjednik Milanović promijenio od 2008., tad je bio vidno mršaviji, razlika je itekako vidljiva!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 +5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Celebrity Kim u bikiniju s tangama pokazala svu raskoš svojih oblina, iako mnogi tvrde da je u pitanju Photoshop

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene