Obožavao ih je...

Mustafi Nadareviću djeca su bila najveća podrška nakon smrti supruge, ovako je govorio o njima

Nana Nadarević (Foto: Instagram) Nana Nadarević (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nana Nadarević (Foto: Instagram) +0 Nana Nadarević (Foto: Instagram) Galerija

Glumac Mustafa Nadarević s dvije žene dobio je troje djece. Supruga Jasna rodila mu je kćer Nađu, a sa Snježanom Nožinić dobio je sina Ašu i kćer Nanu.

Pokojni glumac Mustafa Nadarević rijetko je govorio o obitelji, ali poznato je da je imao dvije kćeri i sina.

Pogledaj i ovo Aša Nadarević - 6 Bravo! Sin legendarnog Mustafe Nadarevića ženama otvara vrata hrabrosti i samopozdanju, svoje znanje pretočio je u tečaj!

Legendarni glumac u životu se ženio tri puta. S prvom suprugom Jasnom dobio je kćer Nađu, a rastali su se kada je njoj bilo osam godina. Nađa se s majkom odselila u SAD, gdje je diplomirala povijest umjetnosti.

Nadarević je novu ljubav zatim pronašao s televizijskom urednicom Snježanom Nožinić, s kojom je dobio sina Ašu i kćer Nanu.

Aša je uspješan sportaš i bavi se brazilskim jiu-jitsuom te živi u Zagrebu, baš kao i Mustafina najmlađa kći Nana, koja je od njegovo troje djece i najviše u medijima.

Nana je završila Fakultet političkih znanosti u Zagrebu i bavi se marketingom i PR-om te je vrlo popularna na Instagramu, gdje ima više od 21 tisuću sljedbenika.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana)

Legendarni glumac svojedobno je objasnio neobična imena svoje djece.

"Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima", ispričao je Mustafa.

U intervjuu za Avaz.ba 2017. godine Mustafa je otkrio i da su sin i mlađa kći bili najveća podrška nakon smrti njegove treće supruge, slovenske Slavice Radović.

"Najstarija kći Nađa je u New Yorku, pa se s ovo dvoje mlađih družim i najviše vremena provodim s njima otkad nema moje supruge Slavice", izjavio je Mustafa Nadarević 2017. za Avaz.ba.

Mustafa se sa Slavicom vjenčao 2012. godine, nakon dugogodišnje veze. Zajedno su proveli čak 20 godina, no uvijek su detalje svoje veze držali daleko od očiju javnosti. Vjenčali su se tek nekoliko mjeseci prije njezine prerane smrti, na njezin rođendan 25. travnja, a s glumac je s njom je bio doslovno do posljednjeg trenutka. Voljena supruga umrla je glumcu na rukama 7. lipnja 2012. godine.

"Brinite se za mog Muju", rekla je Slavica svojim prijateljima prije smrti, pisali su onda regionalni mediji, a on nije krio da je upravo ona bila ljubav njegova života.

Mustafa Nadarević u nedjelju 22. studenog izgubio je borbu s dugom i teškom bolesti. Preminuo je u Zagrebu u 78. godini života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene